ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Giorgos_L_Karanasios

"Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο συγχωριανός μας Γεώργιος Λ. Καρανάσιος το περασμένο Σάββατο βράδυ στη Θεσσαλονίκη, όπου διέμενε μόνιμα. Η κηδεία του έγινε χθες Κυριακή(12/7) στις 6μμ στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης. Ήταν πρωτότοκος γιος του Λάμπρου και της Βασιλικής Καρανάσιου, ενώ είχε κι άλλα 8 αδέρφια.

 

Πέρασε ομόφωνα. Η διενέργεια του Μαραθωνίου της Πίνδου πέρασε με την ...απόφαση* του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης. Μένει η προκήρυξη και παραπέρα μεθόδευση του ιερού για μας αυτού εγχειρήματος. Η ιδέα αυτή, που η εφαρμογή της και δύσκολη είναι αλλά και ο σκοπός ένα ιερό προσκύνημα σε ανθρώπους ήρωες και κύρια τις γυναίκες ελληνίδες της Πίνδου.

 

Tournoua14_aetos

Θα πραγματοποιηθεί κι εφέτος το τουρνουά ποδοσφαίρου της Ορεινής Πατρίδας με τη συμμετοχή των ομάδων από τα χωριά: ΑΕΤΟΣ, ΑΡΜΑΤΟΛΙΚΟ, ΒΑΘΥΡΕΜΑ, ΚΟΡΥΦΗ, ΛΑΦΙΝΑ, ΜΕΣΟΧΩΡΑ, ΝΕΡΑΪΔΑ και ΠΑΧΤΟΥΡΙ.

 

Marathon_Pindou

Ενθουσιασμός πέρα από τις προσδοκίες. Από την ώρα που δημοσιεύθηκε η ιερή αυτή επιθυμία, δικιά μου και του Στέλιου εδώ κι ένα μήνα, να τρέξουμε δηλαδή τον Μαραθώνιο της Πίνδου στη μνήμη των προγόνων μας, αυτή η ιδέα ενθουσίασε τους πάντες και πρώτα απ' όλους τον ίδιο τον Δήμαρχο Πύλης κο Μαράβα κι όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, απ' ό,τι μαθαίνουμε.

 

anesiis_koutsogiannis

Αυτή την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 9:30 πμ θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου συγχωριανού μας Ανέστη Η. Κουτσογιάννη στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γκούρας στην Πύλη Τρικάλων. Η οικογένειά του καλεί όλους τους συγχωριανούς και φίλους να τιμήσουν την μνήμη του.

 

Κάλεσμα του βετεράνου αθλητή Παντελή Τσάκαλου προς όλους τους αθλητές και πεζοπόρους, μαραθωνοδρόμους, φίλους και συμπατριώτες της Ορεινής μας Πατρίδας.

 

ktimatologioΠαρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού έως τις 2 Ιουνίου 2015 για όσους έχουν δικαίωμα επί των ακινήτων που βρίσκονται εντός των ορίων των προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. στο υπόλοιπο της Π.Ε. Τρικάλων (που δεν έχει κτηματογραφηθεί μέχρι σήμερα) της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Τις μέρες του ΠΑΣΧΑ βρέθηκα στο χωριό και στα Τρίκαλα,  όπου συναντήθηκα με τον εκπρόσωπο του κοινοτικού μας διαμερίσματος του Δήμου Πύλης κο Μπόλη Παναγιώτη και συζήτησα και είδαμε από κοντά τις ζημιές που έγιναν στο γήπεδο.

 

Pasxa_15_2

Χριστός Ανέστη...

Το φετινό Πάσχα στον Αετό αλλά και στ' άλλα κοντοχώρια, έλαμψε με την απουσία των χωριανών μας. Το χιόνι της Μ. Τετάρτης ίσως αποθάρρυνε τους πατριώτες. Ωστόσο ήταν γνωστό πως το Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα ο ήλιος θα ήταν παρών.

 

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου εύχονται στους χωριανούς και φίλους, αλλά και σε όλο τον κόσμο, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

 

Foto_Tsakalos_9

Στη 1 Μαρτίου έγινε στα Τρίκαλα η εκδήλωση της Κοπής Πίτας του Συλλόγου μας, στην ταβέρνα "Κουίντα" του Μεσοχωρίτη Κώστα Καραγεώργου. Ένα όμορφο απόγευμα Κυριακής είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε όλοι όσοι χωριανοί παραβρεθήκαμε, καθώς ανταλλάξαμε ευχές, γλεντήσαμε και δώσαμε το ραντεβού για το επερχόμενο καλοκαίρι στον Αετό.

 
Σελίδα 11 από 48