ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
Σα12 Μαϊ
Κατευόδιο
PDF Εκτύπωση E-mail

Απο το μακρινό Βανκούβερ του Καναδά ένα θερμό κατευόδιο  στο αιώνιο ταξίδι, για μια ραφινάτη με αριστοκρατική φινέτσα, και το πιο αυθόρμητο , πηγαίο, εύχαρο καταγάργαρο γέλιο της, όπου αυτές τις μέρες μας έφυγε, η Αετιώτισα Γεωργία Μήτσιου Γεροίτου.

Στη Βούλα το Χρήστο και την κόρη της Ελένη αντοχή, δύναμη τούτες τις δύσκολες ώρες. Πάντα να τη θυμόμαστε.

Περικλής Τσάκαλος

*Αντί για λουλούδια προσφέρω 100 ευρώ για την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής του Αετού.

 

 

Από τον συγχωριανό μας Ηλία Γ. Τσιακοβή λάβαμε στο email του Συλλόγου την παρακάτω επιστολή την οποία δημοσιεύουμε εξ' ολοκλήρου στην ενότητα Επιστολές - Άρθρα.

       Το μήνυμα των εκλογών του Μαΐου

Του Ηλία Τσιακοβή

Τα συμπεράσματα από τις εκλογές της 6ης Μάιου είναι ευδιάκριτα, οι λύσεις όμως που η χώρα έχει σήμερα μπροστά της είναι δυσδιάκριτες και αν τελικά βρεθούν, ενδεχομένως να μην είναι βιώσιμες.

 

Απο τον Χρήστο Λύτρα (για χρόνια ταμία της αδελφότητας Παχτουριωτών) λάβαμε οικονομική ενίσχυση για την εφημερίδα, το ποσό των 20 ευρώ. Επι τη ευκαιρία της συνδρομής αλλά και των άλλων που έχουν προηγηθεί μετά την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας μας, έχουμε να ανακοινώσουμε ότι η εφημερίδα κατά πάσα πιθανότητα θα εκδοθεί εκτάκτως τέλος Ιουνίου αρχές Ιουλίου, σε  συγκεκριμένο αριθμό φύλλων επειδή το κόστος έκδοσής της είναι αρκετά μεγάλο. Σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας θέσαμε υπ΄όψιν στους χωριανούς και φίλους την αναστολή της έκδοσης τουλάχιστον για ένα χρόνο. Η έκτακτη έκδοση θα γίνει για να μην χαθεί η επαφή με τους αναγνώστες.

 

Νέα απώλεια για το χωριό μας. Την τελευταία της πνοή άφησε  την Πέμπτη το απόγευμα στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, σε ηλικία 82 ετών η συγχωριανή μας  Γεωργία Γεροίτου-Αναστασοπούλου, κόρη του Δημήτρη και της Βασιλικής Γεροίτου.

 
Από το Σύλλογο Παχτουριωτών λάβαμε το παρακάτω e-mail:

Ο Σύλλογος Παχτουριωτών,
σας καλεί το Σάββατο 12 Μαίου 2012 στο Party Παχτουριωτών και Φίλων.
Σας Περιμένουμε!!!!!!!!

partyPahtouri

 

  

 Στην ενότητα αυτή, θα αρχίσει να καταγράφεται η ΜΕΓΑΛΗ  αναφορά για το σημαντικότερο ποτάμι του κόσμου τον ΘΕΟ ΑΧΕΛΩΟ.

 

 

Μέσα σε ένα ήρεμο και φιλικό κλίμα, με πολύ καλό καιρό, έγιναν οι εκλογές στο χωριό. Οι πιο κρίσιμες εκλογές μετά τη μεταπολίτευση έφεραν μεγάλες αλλαγές και ανατροπές και από αυτό το μοτίβο δεν ξέφυγε και η εκλογική διαδικασία στο χωριό μας.

 
Σα05 Μαϊ
Αντίο Ελένη
PDF Εκτύπωση E-mail

ELENI_KOGOU

"Μέρα Μαγιού μου μίσεψες,μέρα Μαγιού σε χάνω, άνοιξη γιε που αγάπαγες κι ανέβαινες απάνω, στο λιακωτό και κοίταζες και δίχως να χορταίνεις, άρμεγες με τα μάτια σου το φως της οικουμένης."

Αγαπημένη μου ξαδέρφη, Ελένη, τη μέρα αυτή, τη σημαδιακή και ιστορική πρώτη Μάη, τη μέρα των λουλουδιών και των αγώνων, που γιορτάζει η εργατική τάξη όλου του κόσμου, διάλεξες και εσύ να φύγεις από κοντά μας παντοτινά και αιώνια.

 

Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς που μας συμπαραστάθηκαν στην αρρώστια και παραβρέθηκαν στον ύστατο χαιρετισμό προς την αιωνιότητα, της πολυαγαπημένης  και  αλησμόνητης Ελένης μας.

Εκ μέρους της οικογένειάς της, ο αδερφός της  Θανάσης Κόγκος.

 

Έφυγε μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατο νόσο η συγχωριανή μας Ελένη Απ. Κόγκου/Γλαβά σήμερα στις 4 η ώρα το απόγευμα, σε ηλικία 55 ετών.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεσθεί αύριο ημέρα Τετάρτη και ώρα 16.00 στο νεκροταφείο Αργυρούπολης.

Ο Σύλλογός μας εκφράζει στην οικογένειά της βαθιά συλληπητήρια.

 

 

Στην όμορφη πιτσαρία τού Βαγγέλη Βακόλα συναντήθηκαν οι Αετιώτες Νίκος Τσάκαλος , Γρηγόρης Μπανταβάνης, Θωμάς Μπαταβάνης Βασιλάκης Γλαβάς,Βασίλης Τσιακοβής, ο ταμίας τού συλλόγου Νίκος Καρανάσιος ο επίτιμος καί ...επίσημος Χρήστος Γεροίτος γνωστότερος ως Κορυδαλός ,καί ο πρόεδρος τού συλλόγου Παντ. Τσάκαλος.

 
Σελίδα 41 από 52