ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Η παγωνιά σπάει κόκαλα στο χωριό και όχι μόνο. Οι πληροφορίες λένε πως οι χωριανοί μας θα βρουν πολλές ζημιές στις βρύσες των σπιτιών τους όταν θα πάνε στο χωριό. Μακάρι να είναι ελάχιστες. Ποιος αλήθεια θα πληρώσει τις ζημιές; Ο Δήμος που πήρε τα 62 ευρώ για το παγωμένο νεράκι;

 

Κάνουμε γνωστό στους αναγνώστες της  εφημερίδας του Συλλόγου μας  ότι η  εφημερίδα αναστέλλεται επ’ αόριστον. Το κόστος της έκδοσης του συμπαθούς και αγαπημένου εντύπου που διακρίθηκε για την ποιότητα  του και είχε ως μόνιμο υλικό τα δρώμενα του Αετού μας, είναι αρκετά δυσβάσταχτο για την άδεια πλέον τσέπη των συγχωριανών μας. Το έντυπο αυτό μπορεί εφ’ όσον το επιτρέψουν οι συνθήκες να εκδοθεί έκτακτα τον Μάιο. Μόνο ιδιωτικές χορηγίες ή η καλυτέρευση των οικονομικών συνθηκών της χώρας μπορεί να επιτρέψουν την συνέχισή του. Η εφημερίδα θα συνεχίσει την έκδοση της όταν ο Σύλλογός μας ξεπεράσει το σκόπελο του....γηπέδου! Υποσχεθήκαμε στους νέους όλων των χωριών του Ασπροποτάμου ένα γήπεδο-στάδιο. Όποιες και να ΄νε οι δυσκολίες θα γίνει όπως το σχεδιάσαμε.

Η περαιτέρω ενημέρωση των αναγνωστών θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας μας ‘Αετός Ασπροποτάμου’. Προσπαθούμε να στήσουμε την ίδια την εφημερίδα μέσα στην ιστοσελίδα. Προς το παρόν θα ανοίξουμε σελίδες λογοτεχνίας – ιστορίας – τεχνών - και χιουμοριστικές επί της επικαιρότητας.
Ζητούμε συγγνώμη από τους αναγνώστες. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ξανάρθει ο ‘Ασπροπόταμος’ στα χέρια σας.

Ο Εκδότης

Παντελής  Τσάκαλος
 

Από τον κο Αθανάσιο Κόγκο λάβαμε το παρακάτω email το οποίο δημοσιεύεται στα Επώνυμα.

Πληροφορήθηκα για ένα αισχρό, συκοφαντικό μήνυμα από άγνωστο ή αγνώστους προς τα μέλη του Πολιτιστικού μας Συλλόγου.

 

Στις 18  Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 21.00 θα γίνει ο χορός του Συλλόγου στην Αθήνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του  στην ετήσια χοροεσπερίδα που θα γίνει στην ταβέρνα ΄Ο ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ’ στην Αγία Παρασκευή  (Γοργοποτάμου 6, τηλ 210 6510496)

Το μόνιμο πια στις εκδηλώσεις του χωριού μας μουσικό συγκρότημα του Γ. Κολτσίδα και Δ. Τσάκαλου, συνεχιστές του μεγάλου Βούκια, θα είναι κοντά μας, με χορούς και τραγούδια του τόπου μας.

Το μενού θα είναι πλούσιο

Η τιμή της πρόσκλησης, ίδια εδώ και 5 χρόνια, θα είναι 30 € (συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)

Η παρουσία όλων των χωριανών στις φετινές εκδηλώσεις του Συλλόγου είναι όσο ποτέ άλλοτε απαραίτητη. Στις δύσκολες ώρες  πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε παρόντες και δεν πτοούμαστε. Θα τα καταφέρουμε ότι και να γίνει.

Το Δ.Σ.

Για να δείτε χάρτη με την Ταβέρνα πατείστε εδώ

Στις 18  Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 21.00 θα γίνει ο χορός του Συλλόγου στην Αθήνα.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του  στην ετήσια χοροεσπερίδα που θα γίνει στην ταβέρνα ΄Ο ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ’ στην Αγία Παρασκευή  (Γοργοποτάμου 6, τηλ 210 6510496)

Το μόνιμο πια μουσικό συγκρότημα του Γ. Κολτσίδα και Δ. Τσάκαλου  στις εκδηλώσεις του χωριού μας  συνεχιστές του μεγάλου Βούκια, θα είναι κοντά μας με χορούς και τραγούδια του τόπου μας.

Το μενού θα είναι πλούσιο

Η τιμή της πρόσκλησης, ίδια εδώ και 5 χρόνια, θα είναι 30 € (συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)

 

Η παρουσία όλων των χωριανών στις φετινές εκδηλώσεις του Συλλόγου είναι όσο ποτέ ‘άλλοτε απαραίτητη. Στις δύσκολες ώρες  πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε παρόντες και δεν πτοούμαστε. Θα τα καταφέρουμε ότι και να γίνει.
 

Στις 28 Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 21.00 θα γίνει ο χορός του Συλλόγου στα Τρίκαλα. Παρά τις όποιες επιφυλάξεις και ανησυχίες για ματαίωση των εκδηλώσεων λόγω τις κρίσης οι χοροί θα γίνουν , όπως είχε τονισθεί και στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας μας

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του στα Τρίκαλα και όχι μόνο, να δώσουν το παρόν, να γλεντήσουν, και να διασκεδάσουν με τη μουσική συνοδεία της νεανικής κομπανίας του Γ. Κολτσίδα και Δημήτρη Τσάκαλου.

 Ο χορός θα γίνει στην ταβέρνα ‘ΑΗΔΟΝΙΑ’ όπως και πέρυσι.

(Πάρκο Αγίου Γεωργίου – Ριζαρειό Τρικάλων, τηλ: 24310 24901)

 Τιμή πρόσκλησης 20 € (συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)

Το Δ.Σ.

 

Από τον κο Στέλιο Καρανάσιο λάβαμε το παρακάτω email το οποίο δημοσιεύεται στα Επώνυμα.

Αγαπητοί συγχωριανοί καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία. Παίρνοντας αφορμή από ανώνυμα δημοσιεύματα και σχόλια συμπατριωτών μας σε ανώνυμα μπλοκ στο διαδίκτυο, δημοσιεύματα που ούτε λίγο ούτε πολύ μου ζητούσαν να απολογηθώ και να απαντήσω (σε ποιους άραγε;) για τα οικονομικά του συλλόγου και αν είμαι φρόνιμο παιδί και αν σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου πληρώνω την πρόσκλησή μου, έχω να δηλώσω τα παρακάτω:

 

Από την κα Ελένη Γ. Τσάκαλου λάβαμε το παρακάτω email το οποίο δημοσιεύεται στα Επώνυμα.

Δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο να απευθύνομαι σε ανώνυμους ακόμα και όταν δέχομαι προσωπική προσβολή. Ωστόσο με τις παρακάτω γραμμές εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και πικρία για όλες τις επιθέσεις που δέχεται ο Σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Τα μέλη του Δ.Σ. καθώς όλοι γνωρίζουν προσφέρουν εθελοντικά και κανείς δεν διψά για αξιώματα και προβολή.

 

Στις 22 του Γενάρη, ημέρα Κυριακή και ώρα 12.00 π.μ.   στο κατάστημα του συγχωριανού μας Βαγγέλη Βακόλα  (Φορμίωνος 184 στο Βύρωνα) το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε να κόψει  την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Όλοι οι χωριανοί  που διαμένουν στην Αθήνα  προσκαλούνται σε αυτό το πρώτο αντάμωμα για να ευχηθούμε να πάει καλά αυτή η χρονιά για όλους μας

                                                                                       Το Δ.Σ.
 

Από τον κο Δημήτρη Σιαναβέλη λάβαμε το παρακάτω email το οποίο δημοσιεύεται στα Επώνυμα.

Αγαπητοί χωριανοί, φίλοι του Δ.Σ. του Συλλόγου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

παρακολουθώ και διαβάζω τα τελευταία σχόλια από ανώνυμους οι οποίοι παρουσιάστηκαν ξαφνικά σαν οικονομικοί επιθεωρητές ή και ακόμα σαν το άγρυπνο μάτι του κριτή που τα παρακολουθεί όλα και αποδίδει τα τω Καίσαρος τω Καίσαρει.
 

Από τον Δημήτρη Η. Τσάκαλο λάβαμε την παρακάτω αναγγελία:

Το σαρανταήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΤΡΑ

θα τελεσθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως στο Βύρωνα Αττικής.

                                                                      Η οικογένεια του εκλιπόντος

 

Στο ανακαινισμένο μαγαζί του Βαγγέλη του Βακόλα στο Βύρωνα, ένα μόνιμο εδώ και πολλά χρόνια στέκι των Αετιωτών και όχι μόνο, βρέθηκαν την Τετάρτη που μας πέρασε στις 4 του Γενάρη πολλοί Αετιώτες για να τα πουν, να πιούνε λίγο κρασάκι, να απολαύσουν τις περίφημες πίτσες και τα μεζεδάκια της Γιώτας και να καλαμπουρίσουν. Πέρα από τα τετριμμένα και τις πλάκες το θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση ήταν οι πρόσφατες ανώνυμες επιθέσεις που δέχθηκαν μέσω διαδικτύου μέλη του Συλλόγου και άνθρωποι του χωριού μας. Τη θέση της συνήθους ατάκας ‘μην ασχολείστε ή άστους να λένε’, πήρε η αγανάκτηση, καθώς και η οργή, πρυτάνευσε όμως η ψυχραιμία και η λογική. Σε κάθε περίπτωση οι Αετιώτες δείχνουν ότι είναι μονιασμένοι και στηρίζουν το Σύλλογο .

Εμείς να ευχηθούμε να βρισκόμαστε ποιο συχνά, να συζητάμε θετικά και όχι αρνητικά πράγματα. Το επιτάσσουν άλλωστε οι δύσκολοι καιροί που ζούμε.

Παρευρέθηκαν οι: Χρήστος Γεροίτος, Παντελής Τσάκαλος, Νίκος Η. Τσάκαλος, Γρηγόρης Μπανταβάνης, Σωτήρης Τσέκας, Νίκος Λ. Καρανάσιος, Βασίλης Κουτσογιάννης, Βασίλης Τσιακουβής, Βασίλης Γλαβάς.

Όλοι δώσαμε ραντεβού στους χορούς του Συλλόγου στα Τρίκαλα και την Αθήνα στις 28 Γενάρη και 18 Φλεβάρη αντίστοιχα.

ANTAMOMA

 
Σελίδα 42 από 48