ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

xoros athinas 09

Στις 5 Φεβρουαρίου Κυριακή το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου στην Αθήνα.

 

periklisT

Μια νέα οικονομική προσφορά δεχτήκαμε από τον συμπατριώτη μας και μόνιμο κάτοικο Βανκούβερ Καναδά Περικλή Τσάκαλο.

 

,HMEROLOGIO_2017_1

Εξαντλήθηκαν  όλα σχεδόν  τα ημερολόγια 2017 που είχε εκδόσει ο Σύλλογος . Οι χωριανοί και οι φίλοι  ανταποκρίθηκαν θετικά και στήριξαν  αυτή την προσπάθεια, η οποία   ενίσχυσε και  οικονομικά τον Σύλλογο. Γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε όλους θερμά.

 
Pantelis_kordela

Την παραίτηση του  στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου υπέβαλε ο Παντελής Τσάκαλος. Τα τελευταία δύο χρόνια συμμετείχε στο ΔΣ  ως απλό μέλος ενώ υπήρξε για  δέκα συναπτά χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου.

 
KaliXronia2017
''Σας δίνω μόνο δυο ευχές για τον καινούργιο χρόνο, πάμπλουτοι νάστε στη χαρά και πάμπτωχοι στον πόνο''
 
Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο!
 

xristoygenna_2016

Τον Αετό επισκέφθηκε την Τρίτη που μας πέρασε ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Καρανάσιος  λόγω των γιορτινών ημερών με σκοπό να βρεθεί κοντά στους χωριανούς που κατοικούν μόνιμα στον Αετό μοιράζοντας δώρα και ευχές.

 

HMEROLOGIO_2017_1

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Συλλόγου του χωριού μας για το νέο έτος 2017. Μια δεκαετία σχεδόν πέρασε από την τελευταία φορά που εκδόθηκε το προηγούμενο ημερολόγιο. Η επιθυμία πολλών χωριανών αλλά και δική μας ευοδώθηκε και έτσι είμαστε στη ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ένα επτάφυλλο όμορφο ημερολόγιο με αντιπροσωπευτικές εικόνες από το χωριό μας.  

 

Xmas2016_Card

Ο πρόεδρος Νίκος Λ. Καρανάσιος και τα  μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου εύχονται σε όλους τους Αετιώτες αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο Χρόνια ΠολλάΧρόνια Καλά, με αγάπη και ειρήνη. Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων να μας βρουν όλους υγιείς κι ευτυχισμένους.

 

xrist_dendro_16_2

Το χριστουγεννιάτικο δένδρο της απέκτησε από το Σάββατο που μας πέρασε η πλατεία του Αετού. Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Τσιακοβής ανέβηκε στο χωριό και μερίμνησε για την κοπή την τοποθέτηση και την φωταγώγησή του.

 
SynantisiDS_Maravas_2

Την περασμένη Τετάρτη(7/12) αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα. Η συνάντηση, που έγινε μέσα σε ζεστό και φιλικό κλίμα, έγινε στο γραφείο του Δημάρχου στο Δημαρχείο Πύλης.
 

Αποτέλεσμα εικόνας για επιστολη

Στην ενότητα "Επιστολές-Άρθρα(Επώνυμα)" μπορείτε να διαβάσετε δύο νέες επιστολές που λάβαμε από τους αγαπητούς συγχωριανούς μας Περικλή Τσάκαλο από το Βανκούβερ του Καναδά και Στέλιο Καρανάσιο από το Ναύπλιο.

 
Σελίδα 7 από 49