ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
KaliXronia2017
''Σας δίνω μόνο δυο ευχές για τον καινούργιο χρόνο, πάμπλουτοι νάστε στη χαρά και πάμπτωχοι στον πόνο''
 
Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο!
 

xristoygenna_2016

Τον Αετό επισκέφθηκε την Τρίτη που μας πέρασε ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Καρανάσιος  λόγω των γιορτινών ημερών με σκοπό να βρεθεί κοντά στους χωριανούς που κατοικούν μόνιμα στον Αετό μοιράζοντας δώρα και ευχές.

 

HMEROLOGIO_2017_1

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Συλλόγου του χωριού μας για το νέο έτος 2017. Μια δεκαετία σχεδόν πέρασε από την τελευταία φορά που εκδόθηκε το προηγούμενο ημερολόγιο. Η επιθυμία πολλών χωριανών αλλά και δική μας ευοδώθηκε και έτσι είμαστε στη ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ένα επτάφυλλο όμορφο ημερολόγιο με αντιπροσωπευτικές εικόνες από το χωριό μας.  

 

Xmas2016_Card

Ο πρόεδρος Νίκος Λ. Καρανάσιος και τα  μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου εύχονται σε όλους τους Αετιώτες αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο Χρόνια ΠολλάΧρόνια Καλά, με αγάπη και ειρήνη. Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων να μας βρουν όλους υγιείς κι ευτυχισμένους.

 

xrist_dendro_16_2

Το χριστουγεννιάτικο δένδρο της απέκτησε από το Σάββατο που μας πέρασε η πλατεία του Αετού. Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Τσιακοβής ανέβηκε στο χωριό και μερίμνησε για την κοπή την τοποθέτηση και την φωταγώγησή του.

 
SynantisiDS_Maravas_2

Την περασμένη Τετάρτη(7/12) αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα. Η συνάντηση, που έγινε μέσα σε ζεστό και φιλικό κλίμα, έγινε στο γραφείο του Δημάρχου στο Δημαρχείο Πύλης.
 

Αποτέλεσμα εικόνας για επιστολη

Στην ενότητα "Επιστολές-Άρθρα(Επώνυμα)" μπορείτε να διαβάσετε δύο νέες επιστολές που λάβαμε από τους αγαπητούς συγχωριανούς μας Περικλή Τσάκαλο από το Βανκούβερ του Καναδά και Στέλιο Καρανάσιο από το Ναύπλιο.

 
Sineleysi_2016_3
Φωτό: από την Γενική Συνέλευση του  Συλλόγου τον περασμένο Αύγουστο

Δημοσιεύουμε τις  οικονομικές συνδρομές και προσφορές των μελών αλλά και φίλων του Συλλόγου, οι οποίες έγιναν κυρίως την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης του καλοκαιριού στον Αετό αλλά και προγενέστερα ή μεταγενέστερεα μέσα στο 2016 έως τώρα. Είναι μαζί με τις χοροεσπερίδες που πραγματοποιεί ο Σύλλογος τα μοναδικά έσοδά του.

 

Aetos_Stayros_Paxtournatsa_Nov16

Στον Αετό βρέθηκε  πριν λίγες μέρες  ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος  Καρανάσιος. Μαζί του  ήταν ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Τσιακουβής, ο γραμματέας Ηλίας Κουτσογιάννης και το μέλος Βασίλης Γλαβάς.

 

Telikos_2016_3

Στον τελικό του ποδοσφαιρικού τουρνουά του καλοκαιριού έφτασε η ομάδα του Αετού όπου και ηττήθηκε μετά από ένα συναρπαστικό  ματς από την ομάδα της Μεσοχώρας με σκορ 4-3.

 

Δύο επιστολές λάβαμε από τον συμπατριώτη μας Περικλή Τσάκαλο τις οποίες και δημοσιεύουμε στην στήλη ‘’επώνυμα’’. Η πρώτη αφορά μια ωδή στον ήρωα Ασπροποταμίτη Χριστόδουλο  Χατζηπέτρο και η άλλη αφορά την εκλογή και το μήνυμα του νέου προέδρου του Συλλόγου.

 
Σελίδα 9 από 51