ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Laxnos_Grigoris

Ο μεγάλος τυχερός της φετινής Λαχειοφόρου αγοράς του Συλλόγου είναι ο αγαπητός μας συγχωριανός Γρηγόρης Μπανταβάνης. Ο Σύλλογος επικοινώνησε με τον Γρηγόρη κι αφού επιβεβαιώθηκε πως αυτός ήταν ο κάτοχος του λαχνού με αριθμό 808 κανονίστηκε  αυτές τις μέρες να γίνει και η παράδοση του μεγάλου δώρου, της τηλεόρασης Panasonic 40 ιντσών.

 

1881ntokoumenta

Όπως υποσχεθήκαμε, δημοσιεύουμε τα ιστορικής σημασίας για τα χωριά μας αντίγραφα(φωτογραφικά) του αναθεωρημένου εκλογικού καταλόγου του 1882(τυπωμένος τον Μάρτιο του 1883) των χωριών Μεσοχώρα, Παχτούρι, Αρματολικό και Λαφίνα, τα οποία μας  προσκόμισε ο εκ Φιλύρας Τρικάλων καταγόμενος φίλος Θανάσης Μπρέντας, αναζητώντας ...τις -μάλλον- Γαρδικιώτικες ρίζες του.

 

KALH_XRONIA

Ο πρόεδρος  και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Αετού εύχονται σε όλους τους Αετιώτες αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο Καλή ΧρονιάΧρόνια ΠολλάΕυτυχισμένο και Υγιές το 2016.


 
Vancouver

Από τον συγχωριανό μας Περικλή Τσάκαλο που ζει στο Βανκούβερ στον Καναδά λάβαμε ένα ευχετήριο μήνυμα το οποίο και δημοσιεύουμε:


"Στέλνω αυτό το μήνυμα στον Αετό Ασπροποτάμου με τις ευχές μου, χρόνια πολλά για τα Χριστούγεννα και ευτυχία για το 2016 σε όλους."

 Περικλής Τσάκαλoς

 

Xronia_Polla15

Ο πρόεδρος Ηλίας Ν. Τσάκαλος και τα  μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου εύχονται σε όλους τους Αετιώτες αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο Χρόνια ΠολλάΧρόνια Καλά, με αγάπη και ειρήνη. Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων να μας βρουν όλους υγιείς κι ευτυχισμένους.

 

 Dovros1882_1

Πριν μπούμε στην διαδικασία των εύκολων σχολίων, θα ήθελα να υπερθεματίσω την γενικότερη απουσία μας για την ιστορία του τόπου μας, του χωριού μας. Τουλάχιστον θα ξαναφέρω στην μνήμη μας ένα αρχαίο ρητό, την περίφημη ρήση του Ευριπίδη: "όλβιος εστί όστις της ιστορίας έσχε μάθηση".

 

Laxeioforos_2015

Ο Μορφωτικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Αετού, συνεχίζοντας την  μεγάλη προσπάθεια για την οικονομική του ενίσχυση, διοργανώνει  και φέτος λαχειοφόρο αγορά. Το μεγάλο δώρο της λαχειοφόρου  είναι μία Led τηλεόραση Panasonic Full HD smart TV 40 ιντσών αξίας 400€, ενώ κάθε λαχνός στοιχίζει μόλις 1€.

 

periklis_foto

Ετούτο είναι μια μικρή προσφορά 200 €  στον Σύλλογο Αετού Ασπροποτάμου* εις μνήμην δύο πολύ αγαπημένων δικών μας, απ' την Τσακαλέικη οικογένεια. Τον Ηλία, έναν ευπατρίδη του Αετού και την Άννα στο Βανκούβερ.

 

Aetos_Xoros15_1

Το νέο Δ.Σ του συλλόγου μας  με επικεφαλής τον νεαρό πρόεδρο Ηλία Ν. Τσάκαλο, μπήκε δυναμικά στις χειμωνιάτικες εκδηλώσεις, με έμπνευση και επιτυχία, ωστόσο το καλοκαίρι τέλειωσε την πρώτη περίοδο κάπως μουδιασμένα.

 

Stelios_Marathon_15

Ήταν ο 17ος  Μαραθώνιος για τον Στέλιο Καρανάσιο... Δεν έλειψε ποτέ αυτά τα χρόνια από το μεγάλο ραντεβού του να προσκυνήσει το τόπο της Ελευθερίας, τον Μαραθώνα. 16000 δρομείς στον 33ο Μαραθώνιο κι ο Στέλιος τερμάτισε με χρόνο 5 ώρες και 20 λεπτά.

 

Στην ενότητα "Επιστολές-Άρθρα(Επώνυμα)" μπορείτε να διαβάσετε ένα επίκαιρο άρθρο του Παντελή Τσάκαλου για τον μεγάλο ποδοσφαιριστή Γιόχαν Κρόιφ. Μπορείτε κι απευθείας να διαβάσετε το άρθρο πατώντας εδώ.

 
Σελίδα 10 από 49