ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

  

 Στην ενότητα αυτή, θα αρχίσει να καταγράφεται η ΜΕΓΑΛΗ  αναφορά για το σημαντικότερο ποτάμι του κόσμου τον ΘΕΟ ΑΧΕΛΩΟ.

 

alt

Ο ΠέτροΛούκας με τον Αντώνη Κυρίτση τον Θωμά Κυρίτση και τον Τάκη Τσάκαλο.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΛΜΗΜΑ 

Ένα μεγάλο γεγονός για το χωριό μας και την ευρύτερη περιοχή του Ασπροποτάμου ανήκει πια στην ιστορία. Δύο καλλιτέχνες θρύλοι της δημοτικής μας μουσικής, ο Αντώνης  Κυριτσης στο τραγούδι και o Πετρολούκας Χαλκιάς στο κλαρίνο ανηφόρισαν  για πρώτη φορά τα  βουνά του Ασπροποτάμου και φιλοξενήθηκαν από το μικρό χωριό μας. Κανείς δεν  το πίστευε στην αρχή,  όμως οι δυο μεγάλοι αυτοί μουσικοί ήρθαν  στην  μεγάλη γιορτή που οργάνωσε ο Σύλλογος και μας  διασκέδασαν μέχρι πρωΐας. Μαζί τους  και η μόνιμη στις εκδηλώσεις του χωριού μας  δημοτική κομπανία “τα παιδιά του Ασπροποτάμου” με τον Τάκη Τσάκαλο και τον  Γρηγόρη Χατζηλυμπέρη.

 
xoros15_8_12_f1

Ο Σύλλογός  μας κατάφερε φέτος το καλοκαίρι κάτι το απίστευτο. Να έχει έτοιμο το γήπεδο στον ΑΕΤΟ και να κερδίσει ένα στοίχημα. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του συλλόγου ΛΑΦΙΝΑΣ κο ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΧΟ αλλά και τα παιδιά από τη Νεράϊδα, ο μεν πρώτος ως διοργανωτής, οι δεύτεροι δε που δέχτηκαν να παίξουν στο νέο μεγάλο γήπεδο του χωριού μας στο μεγάλο τελικό ΝΕΡΑΪΔΑΣ-ΛΑΦΙΝΑΣ.

Δείτε το βίντεο του Η. Κουτσογιάννη από τα εγκαίνια του γηπέδου, τον τελικό του ποδοσφαιρικού τουρνουά και τις απονομές των φιναλίστ :

 

Stelios_Marathon_15

Ήταν ο 17ος  Μαραθώνιος για τον Στέλιο Καρανάσιο... Δεν έλειψε ποτέ αυτά τα χρόνια από το μεγάλο ραντεβού του να προσκυνήσει το τόπο της Ελευθερίας, τον Μαραθώνα. 16000 δρομείς στον 33ο Μαραθώνιο κι ο Στέλιος τερμάτισε με χρόνο 5 ώρες και 20 λεπτά.

 

PANHGYRI_13_4

Η δύναμη στην ενότητα έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας ακολούθησαν πιστά το ρητό των αρχαίων Ελλήνων. Στο φετινό πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στο χωριό μας ακολουθήσαμε και μεις την ίδια φιλοσοφία των παλαιοτέρων και των νεοτέρων προγόνων μας. Η φετινή συγκυρία δύσκολη από πολλές πλευρές:

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 120