ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Πέρασε ομόφωνα. Η διενέργεια του Μαραθωνίου της Πίνδου πέρασε με την ...απόφαση* του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης. Μένει η προκήρυξη και παραπέρα μεθόδευση του ιερού για μας αυτού εγχειρήματος. Η ιδέα αυτή, που η εφαρμογή της και δύσκολη είναι αλλά και ο σκοπός ένα ιερό προσκύνημα σε ανθρώπους ήρωες και κύρια τις γυναίκες ελληνίδες της Πίνδου.

Όλοι να βοηθήσουμε φέτος έστω και δοκιμαστικά λόγω της έλλειψης χρόνου προετοιμασίας να πετύχει ο μαραθώνιος, ώστε να καθιερωθεί. Θα περιμένουμε την έναρξη και την συνεννόηση με τους συλλόγους και άλλους φορείς και άτομα που μπορούν να προσφέρουν σ' αυτή την επιτυχία. Από τους ανθρώπους του Δήμου Πύλης είδα μια πολύ ζεστή αποδοχή και ευγένεια, αλλά βέβαια δίστασαν για φέτος στο στρίμωγμα του χρόνου. Θερμότατη ήταν και η αποδοχή και άμεση μάλιστα του Δημάρχου κου Μαράβα. Την διαδρομή την υπέδειξα ολόκληρη στον δρομέα του Ορειβατικού Συλλόγου Πύλης Σχορτσιανίτη Αλέξανδρο και επί τη ευκαιρία του δίνουμε συγχαρητήρια για τον αγώνα του στον Μαραθώνιο Ολύμπου.

Ίσως οι ώρες και οι ...άνθρωποι να μην μας επιτρέπουν να ονειρευτούμε την εφαρμογή αυτής της ιερής αθλητικής εκδήλωσης για τα μέρη μας και για την Πόρτα μας .

Όμως η ιστορία του τόπου μα, της Πίνδου μας, αυτό ακριβώς έγραψε: τα δύσκολα τα σήκωσαν πλάτες παλικαρίσιες ανδρικές και κύρια ...γυναικείες.

Παντελής Τσάκαλος
βετεράνος αθλητής στίβου

Δείτε εδώ τις αποφάσεις της 8ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Πύλης(30-6-2015), όπου το θέμα 7(επτά) αφορά τον Μαραθώνιο της Πίνδου.


Το άρθρο έχει 911 αναγνώσεις