ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Xoros_Aug_15

Την Τρίτη 11 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Καλοκαιρινή Χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας, στην πλατεία του Σχολείου, στις 9:30 το βράδυ. Θα μας συντροφεύσει μουσικά η υπέροχη ορχήστρα των Χρήστου Λόζιου και Ηλία Τζερεμέ, που δώσαν πολύ καλά δείγματα και στο πρόσφατο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στο χωριό μας.

Η τιμή της κάρτας είναι 12 ευρώ και περιλαμβάνει πλούσιο μενού, ενώ οι νοικοκυρές του χωριού μας θα προσφέρουν σε όλους παραδοσιακές χειροποίητες πίτες. Την ορχήστρα αποτελούν οι:

   Χρήστος Λόζιος - τραγούδι
   Ηλίας Τζερεμές - κλαρίνο
   Βασίλης Πλακιάς - βιολί
   Σούλης Γκιουλέκας - κιθάρα
   Αποστόλης Καψιώχας - κρουστά

Στις 8 Αυγούστου ξεκινάει το τουρνουά ποδοσφαίρου της Ορεινής Πατρίδας, όπου ο Σύλλογος Αετού είναι συνδιοργανωτής με τον Σύλλογο Νεράιδας. Η ομάδα του Αετού αγωνίζεται στον Α' όμιλο μαζί με τις ομάδες των Μεσοχώρας, Λαφίνας και Αρματολικού. Ο τελικός θα γίνει στις 14 Αυγούστου στο γήπεδο του Αετού, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν πάνω από 8 αγώνες στο γήπεδό μας. Δείτε εδώ το πρόγραμμα των αγώνων.

Tournoua14_4

Επομένως γίνεται κατανοητό πως και φέτος θα υποδεχτούμε πολύ κόσμο από τα γειτονικά χωριά στον Αετό, γι' αυτό και θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι ώστε να τους προσφέρουμε άριστη φιλοξενία και να τους εξυπηρετήσουμε σε ό,τι χρειαστεί. Το χωριό μας για ακόμη μια φορά, ελέω γηπέδου, θα είναι πόλος έλξης για την περιοχή και στον τελικό του τουρνουά αναμένεται να παρευρεθούν, πέραν του πολύ κόσμου, κι εκπρόσωποι από τον Δήμο Πύλης με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Κώστα Μαράβα.

Την επομένη του χορού στις 12 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου, στις 11πμ στην πλατεία του χωριού. Η παρουσία όλων των συγχωριανών θεωρείται απαραίτητη.

Τέλος, γίνεται προσπάθεια από πλευράς Συλλόγου να οργανωθεί κι ένα απογευματινό πικ νικ στις όχθες του Ασπροπόταμου, στον Κόκκινο, στο διάστημα 8-16 Αυγούστου. Αν οριστικοποιηθεί, θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση.

Καλούμε λοιπόν, ως Δ.Σ. του Συλλόγου, όλους τους χωριανούς και φίλους να παρευρεθούν στον χορό στις 11 Αυγούστου για να ενισχύσουν την προσπάθειά μας, παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που μαστίζει όλους μας. Άλλωστε οι παλιότεροι περάσαν δυσκολότερα στο παρελθόν και δεν τους πτόησαν μεγαλύτερα προβλήματα, κατάφεραν και βγήκαν νικητές για να υπάρχει ως σήμερα μία συνέχεια για το χωριό μας. Είμαστε βέβαιοι πως οι Αετιώτες, συναισθανόμενοι ως ιερό καθήκον την προσφορά τους στον Σύλλογο, θα σταθούν κι αυτή τη φορά δίπλα μας και θα βοηθήσουν το χωριό τους. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Το άρθρο έχει 1064 αναγνώσεις