ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Epitixontes_Aei_2015

Τρία νέα Αετόπουλα πέτυχαν φέτος την είσοδό τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, κάνοντας εκτός από τους γονείς τους κι εμάς τους υπόλοιπους Αετιώτες υπερήφανους. Μετά τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας πριν λίγες μέρες  και με τις πληροφορίες που μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε, οι νέοι επιτυχόντες είναι οι εξής: 

Karanasios_Thanasis

Ο Αθανάσιος Καρανάσιος του Στέλιου και της Γεωργίας, στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας(Θεσσαλονίκη).Mpantavanis_Ioannis

Ο Ιωάννης Μπανταβάνης του Βαγγέλη και της Μαρίας, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας(Βόλος).Xondrou_Dimitra

Η Δήμητρα Χονδρού του Γεωργίου και της Βούλας, στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Θανάση, Γιάννη και Δήμητρα, πολλά μπράβο και συγχαρητήρια! Ως Δ.Σ. του Συλλόγου σας ευχόμαστε καλή πρόοδο, καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες. Καλούμε επίσης, όσοι από τους επιτυχόντες συγχωριανούς το επιθυμούν, να επικοινωνήσουν με τον γραμματέα του Συλλόγου Κουτσογιάννη Ηλία(6977612730) είτε μέσω email, για να μας ενημερώσουν αναλυτικότερα (όνομα, σχολή επιτυχίας, κτλ) με σκοπό την δημοσίευση.

email επικοινωνίας:    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Το άρθρο έχει 1159 αναγνώσεις