ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

karta_Xorou_Athina16

Αυτή την Κυριακή 6 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι, περιμένουμε τους χωριανούς και φίλους του Συλλόγου μας στον ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί  στο κέντρο "Παλιά Μαρκίζα", στην πλατεία Βαρνάβα(Εμπεδοκλέους & Πρόκλου 41),  στο Παγκράτι(τηλ. 210 7511888).

Ελάτε να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα με κέφι, χορό και γλέντι ως αργά το βράδυ. Η τιμή κάρτας είναι 20€ και περιλαμβάνει πλήρες μενού με κρασί, ενώ θα μας διασκεδάσει η ορχήστρα του μαγαζιού με πλούσιο λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα, προεξάρχουσας της αρχόντισσας του γνήσιου λαϊκού τραγουδιού  Χαρούλας Λαμπράκη.

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε που βρίσκεται η "Παλιά Μαρκίζα":

Markiza_Xartis

Στην "Παλιά Μαρκίζα" μπορείτε να πάτε και με το λεωφορεί0 209 από Σύνταγμα και να κατεβείτε στην στάση "Πλατεία Βαρνάβα".

Για πιο λεπτομερείς οδηγίες για το πως θα φτάσετε, δείτε και τον σχετικό χάρτη από Google maps:


Ο χορός στα Τρίκαλα

Υπενθυμίζουμε πως ο χορός στα Τρίκαλα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο της Αποκριάς 12 Μαρτίου, στις 9μμ στην ταβέρνα των Μιχάλη & Βούλας Ζάμπρα στις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων(περιφ. οδός Λάρισας - Καρδίτσας). Θα μας διασκεδάσει η δημοτική ορχήστρα των Χρήστου Λόζιου, Ηλία Τζερεμέ, Αποστόλη Καψιώχα.

Η τιμή κάρτας αποφασίσαμε σαν Δ.Σ. να είναι 6€ και θα περιλαμβάνει μόνο την είσοδο στο μαγαζί για να καλυφθούν τα έξοδα της ορχήστρας. Οι φίλοι και χωριανοί όμως που θα έρθουν να ξεφαντώσουν μαζί μας εκείνο το Σαββατόβραδο της Αποκριάς, θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία πιάτων κι ορεκτικών σε οικονομικές τιμές, προσαρμοσμένες στις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις  που βιώνουμε όλοι μας. Τις επόμενες ημέρες μέχρι την ημέρα του χορού στις 12 Μάρτη, θα αναρτήσουμε και σχετικό τιμοκατάλογο για να το διαπιστώσετε.

Συγχωριανοί και φίλοι στηρίξτε και τις δύο εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, σε Αθήνα και Τρίκαλα. Ελάτε να ανταμώσουμε για ακόμη μια φορά όλοι μαζί πριν το επερχόμενο καλοκαίρι, να γλεντήσουμε και να ξεφαντώσουμε όπως εμείς ξέρουμε, να ξορκίσουμε το κακό και το φόβο για τα όσα άσχημα συμβαίνουν γύρω μας. Και μην ξεχνάτε ποτέ..., πως στηρίζοντας τον Σύλλογο στηρίζετε το χωριό σας...

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Το άρθρο έχει 1368  αναγνώσεις