ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

PlateiaSxoleiou

Θέλω πρώτον ως νυν μέλος του Δ/Σ του Συλλόγου και δεύτερον ως πρώην πρόεδρος επίσης του συλλόγου, να ευχαριστήσω τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, έναν ευγενέστατο άνθρωπο λάτρη του χωριού μας, σύζυγο της επίσης λάτρισσας του χωριού μας Σταυρούλας Σιαναβέλη.

Ο λόγος για τον οποίο ευχαριστω εγώ αλλά και όλο το χωριό τον Κυριάκο, είναι κάτι το οποίο καλώς ή κακώς το έμαθα μετά από μήνες και είναι οι εργασίες αποκατάστασης της χαλασμένης βρύσης στην πλατεία του Σχολείου αλλά και άλλες εργασίες που έκανε ο Κυριάκος και μέσα στο Σχολείο.

Οι εργασίες αυτές ήταν ανειλημμένη υποχρέωση του υδραυλικού, που γνώριζε το πρόβλημα, πολύ καιρό υπαρκτό . Εγώ έμαθα από άλλη λάτρισσα του χωριού μας την Γιώτα Βακόλα, πως η αποκατάσταση αυτή έγινε από τον Κυριάκο  και με την αρωγή του Κώστα Βλάμη.

Το ότι το χωριό μας έχει πολλούς λάτρες και λάτρισσες δεν το συζητάμε, γι' αυτό και δεν φοβόμαστε για το μέλλον. Εγώ όμως μαθαίνοντας έστω και τόσο αργά την αλήθεια, ωφείλω να ευχαριστήσω εκ μέρους του Δ/Σ τού Συλλόγου τον Κυριάκο για την σπουδαία αυτή βοήθεια.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ
πρ. Πρόεδρος του Συλλόγου

Το άρθρο έχει 1236  αναγνώσεις