ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Xoros_August_16

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλους τους Αετιώτες και τους φίλους στην καθιερωμένη ετήσια καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 9:30μμ στην πλατεία του Σχολείου Αετού.

Η τιμή της πρόσκλησης ορίστηκε στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό(σαλάτα, φρούτα) και το κρασί δωρεάν(εκτός μπύρας κι αναψυκτικών). Θα μας διασκεδάσει η ορχήστρα των Χρήστου Λόζιου στο τραγούδι, Ηλία Τζερεμέ στο κλαρίνο, Αλέξανδρου Αραπογιάννη στα πλήκτρα και Αποστόλη Καψιώχα στα κρουστά. Επίσης φροντίσαμε για λίγα και καλά δώρα για την λαχειοφόρο.

Την επομένη του χορού στις 13 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στην πλατεία του Σχολείου στις 8μμ, όπου θα έχουμε και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η παρουσία  των χωριανών είναι άκρως απαραίτητη σ' αυτή την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, γι' αυτό καλούμε όλους τους Αετιώτες να παρευρεθούν.

Ευελπιστούμε σαν Δ.Σ. πως παρά το βάρος των όποιων οικονομικών δυσκολιών, οι συγχωριανοί μας θα δώσουν το παρών και στις δύο αυτές εκδηλώσεις του Συλλόγου. Καλή Αντάμωση σε λίγες ημέρες...

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Το άρθρο έχει 1051 αναγνώσεις