ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Epitixontes_Aei_2016

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Παιδείας πριν λίγες ημέρες και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μπορέσαμε να συλλέξουμε, δύο νέα Αετόπουλα πέτυχαν φέτος την είσοδό τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, κάνοντας έτσι όλους εμάς τους Αετιώτες υπερήφανους. Οι νέοι επιτυχόντες είναι:

Maria_Kostika

Η Μαρία Κωστίκα του Βαγγέλη και της Αναστασίας, στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης(Αλεξανδρούπολη). Η Μαρία είναι κόρη της Αετιώτισσας Τασούλας Μπανταβάνη.Labros_Karanasios

Ο Λάμπρος Καρανάσιος του Στέλιου και της Γεωργίας, στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Υπενθυμίζουμε πως ο Λάμπρος είναι και μέλος του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Αυγούστου.


Μαρία και Λάμπρο, πολλά μπράβο και συγχαρητήρια! Ως Δ.Σ. του Συλλόγου σας ευχόμαστε καλή πρόοδο, καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες. Εάν υπάρχουν κι άλλοι επιτυχόντες συγχωριανοί μας, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον γραμματέα του Συλλόγου Κουτσογιάννη Ηλία(6977612730) είτε μέσω email, για να μας ενημερώσουν αναλυτικότερα (όνομα, σχολή επιτυχίας, κτλ) με σκοπό την δημοσίευση.


email επικοινωνίας:     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Το άρθρο έχει  1580  αναγνώσεις