ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Aetos_Stayros_Paxtournatsa_Nov16

Στον Αετό βρέθηκε  πριν λίγες μέρες  ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος  Καρανάσιος. Μαζί του  ήταν ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Τσιακουβής, ο γραμματέας Ηλίας Κουτσογιάννης και το μέλος Βασίλης Γλαβάς.

Σκοπός της επίσκεψης πέρα από την επιθυμία να βρεθούν έστω και για λίγο στο χωριό ήταν η καταγραφή όλων των προβλημάτων που απασχολούν το χωριό μας. Ήρθαν σε επαφή με τους μόνιμους κατοίκους του χωριού, συζήτησαν μαζί τους για τα καθημερινά προβλήματα που τους απασχολούν, επισκέφθηκαν το χώρο του σχολείου, το γήπεδο, την παιδική χαρά και άλλους χώρους διαμορφώνοντας έτσι μια συνολική άποψη. Υπήρξε επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παναγιώτη Μπόλλη στο Παχτούρι καθώς και τον πρώην πάρεδρο Γιώργο Χονδρό.

GipedoAetou_30_10_16

Έγινε μια σύνοψη και ιεράρχηση όλων των θεμάτων τα οποία παρουσιάσθηκαν  και συζητήθηκαν στην συνέλευση το ΔΣ στην Αθήνα. Σαν πρώτη ενέργεια αποφασίστηκε ομόφωνα, αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Τσακουβή και τον γραμματέα Ηλία Κουτσογιάννη, παρουσία και του Προέδου της Τοπικής Κοινότητας, να επισκεφθούν τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα και να εκθέσουν όλα τα προβλήματα που είναι στη δικαιοδοσία του Δήμου για να προβεί στην επίλυσή τους.

Τα θέματα που θα τεθούν στη συνάντηση με τον Δήμαρχο είναι τα εξής:

1. Ρέμα Προύντζου: Εργασίες αντιπλημμυρικής θωράκισης.

2. Σχολείο: Εργασίες αποκατάστασης ζημιών(στέγη, παράθυρα κλπ)

3. Οστεοφυλάκιο: Τοποθέτηση νέων ραφιών και εργασίες αποπεράτωσης.

4. Διαχείριση σχολείου: Να μεταφερθεί στην αποκλειστική ευθύνη του  Συλλόγου.

5. Γήπεδο μπάσκετ: Αποκατάσταση ζημιών(Αντικατάσταση περίφραξης κλπ)

6. Παιδική χαρά: Εργασίες αποκατάστασης φθορών και πιστοποίηση ασφάλειας των υπαρχόντων οργάνων ή αντικατάστασή τους με καινούργια.

7. Γήπεδο: Αποπεράτωση εργασιών διάνοιξης καναλιού ομβρίων υδάτων και υδροδότηση γηπέδου.

8. Ενημέρωση σχετικά με την πορεία του εγκριθέντος από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ενταγμένου στο ΠΕΠ 2014-20 έργου(συνολικού προϋπολογισμού 201.626 ευρώ) ύδρευσης του χωριού.

YDREYSH_potistis

Το άρθρο έχει 2084 αναγνώσεις