ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

aetoshioni_2

Πολύ το χιόνι που έπεσε το τελευταίο δεκαπενθήμερο στα ορεινά χωριά μας και ο Αετός δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Κάποια στιγμή το ύψος του χιονιού μέσα στο χωριό  από μαρτυρίες των λιγοστών μονίμων κατοίκων είχε ξεπεράσει τους 70 πόντους.

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Τσιακοβής μαζί με τον γραμματέα Ηλία Κουτσογιάννη κατόπιν παραίνεσης  του προέδρου Νίκου Καρανάσιου  επισκέφθηκαν το χωριό και επιθεώρησαν  όλες τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου για ζημιές από το χιόνι και τον πάγο. Δεν αναφέρθηκαν σοβαρές ζημιές και οι μόνιμοι Αετιώτες είναι όλοι πολύ καλά στην υγεία τους, άλλωστε είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες αντίξοες συνθήκες. Όλοι οι κεντρικοί δρόμοι ήταν ανοικτοί από τα μηχανήματα του Δήμου που εργάζονταν ακατάπαυστα τις τελευταίες ημέρες.

aetoshioni_1

 Ο Ηλίας Κουτσογιάννης φρόντισε και πήρε μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες από διάφορες τοποθεσίες του χωριού τις οποίες και δημοσιεύουμε. Τις περισσότερες μπορείτε να τις δείτε στην σελίδα του Συλλόγου μας στο facebook. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει και σχετικό βίντεο.

aetoshioni

Ένα άλλο επίσης σημαντικό γεγονός που συνέβη πριν λίγες ημέρες ήταν εμφάνιση και επίθεση αρκούδας σε ένα από τα μοσχάρια του Πάνου Τσάκαλου. Το  μισοφαγωμένο κουφάρι του άτυχου ζώου βρέθηκε  μερικές δεκάδες μέτρα πιο πάνω από την Προύντζου. Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ ήρθε και κατέγραψε τη ζημιά που υπέστη ο συγχωριανός μας. 

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις σημερινές φωτογραφίες από τον χιονισμένο Αετό...

Το άρθρο έχει  2059  αναγνώσεις