ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

xorosathinas17

Μεγάλη επιτυχία είχε ο χορός του Συλλόγου  το μεσημέρι της Κυριακής  που μας πέρασε στην ταβέρνα «Το Μαυρέλι» στο Κουκάκι. Εκατό και πλέον Αετιώτες και φίλοι  αντάμωσαν και γλέντησαν με την ψυχή τους σε ένα ζεστό και όμορφο χώρο.

Η ορχήστρα του Αχιλλέα Γκουγκουστάμου φρόντισε να απογειώσει το κέφι όπως αυτή ξέρει να κάνει πολύ καλά με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια. Το  καλό φαγητό και το άφθονο κρασί  συνέβαλαν επίσης σε αυτήν την ωραία εκδήλωση.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου  Νίκος Καρανάσιος με μια σύντομη ομιλία ευχαρίστησε αρχικά  όλους όσοι τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους την προσπάθεια του νέου Διοικητικού Συμβουλίου να συνεχίσει την πορεία του Συλλόγου προς τα μπρος, κάνοντας μια μικρή αποτίμηση της προηγούμενης πορείας του αλλά και τις προθέσεις του για το μέλλον, τονίζοντας ότι τίποτα και καμιά δυσκολία δεν θα τους  πτοήσει.

Ακολούθησε η βράβευση του Αετιώτη  Λάμπρου Σ.  Καρανάσιου  για την επιτυχία του στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Την βράβευση κλήθηκε να κάνει ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Παντελής Τσάκαλος.  Κάθε χρόνο ο Σύλλογος μέσω της εφημερίδας του ή της ηλεκτρονικής του ιστοσελίδας έδινε συγχαρητήρια σε όποιο Αετόπουλο πετύχαινε σε ανώτατες σχολές. Ο Σύλλογος καινοτομεί και για πρώτη φορά αποφάσισε να βραβεύει στις εκδηλώσεις του όποιον η όποια κάθε χρόνο επιτυγχάνει την εισαγωγή του στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Δυο είναι οι φετινοί επιτυχόντες. Η Μαρία Κωστίκα είναι η δεύτερη, η οποία θα βραβευθεί στον χορό των Τρικάλων σε λίγες μέρες.

Αξιοσημείωτο το γεγονός η επανάκαμψη της νεολαίας  η οποία ''έλαμπε'' δια της απουσίας της τα τελευταία χρόνια. Ελπίζουμε να είναι η αρχή για μεγαλύτερη συμμετοχή της στα κοινά του χωριού. Άλλαξε και ο συσχετισμός που ήθελε κάθε χρόνο οι φίλοι του Συλλόγου να είναι περισσότεροι από τους Αετιώτες κάτι που καταγράφεται στα θετικά στοιχεία και πιστεύουμε πως θα έχει συνέχεια.

Επιτυχία επίσης σημείωσε και η λαχειοφόρος αγορά του Συλλόγου όπου υπήρχαν πολλά και πλούσια δώρα.

Ραντεβού τώρα στις 26 του Φλεβάρη, στον έτερο χορό του Συλλόγου, στα Τρίκαλα όπου αναμένεται να υπάρχει επίσης μεγάλη επιτυχία. Θα γίνει σύντομα εκτενής αναφορά και για αυτήν την εκδήλωση στην ιστοσελίδα μας.

Φωτογραφίες από την χοροεσπερίδα του Συλλόγου στην Αθήνα μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Το άρθρο έχει  2066  αναγνώσεις