ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

xorostrikalon2019
Αυτή την Κυριακή της Αποκριάς 10 του Μάρτη θα γίνει ο ετήσιος χορός του Συλλόγου στα Τρίκαλα. Μετά τον επιτυχημένο χορό στην Αθήνα το επίκεντρο μεταφέρεται  στο ξενοδοχείο ''Ντίνα''στα Τρίκαλα την Κυριακή το βράδυ όπου αναμένεται να γίνει μεγάλο γλέντι. Την γνωστή μόνιμη μουσική κομπανία που συνοδεύει τις χοροεσπερίδες μας τα τρία τελευταία χρόνια θα πλαισιώσει με την υπέροχη φωνή της  η γνωστή Τρικαλινή αοιδός του λαϊκού και δημοτικού τραγουδιού Μαρία Πουλιανίτη.
Καλούμε όλους τους Αετιώτες και φίλους του Συλλόγου μας να δώσουν δυναμικά το παρόν σε αυτό το αντάμωμα.
Θα κληρωθούν πολλά και πλούσια δώρα. Το μενού θα είναι πλούσιο και ποιοτικό, το κρασί απεριόριστο και η τιμή της πρόσκλησης πάντα στα 15 ευρώ. Θα γίνει επίσης και η καθιερωμένη βράβευση των επιτυχόντων Αετιωτών στις πανελλήνιες εξετάσεις της χρονιάς που μας πέρασε. Θα βραβευθούν οι: Αχιλλέας Γ. Χονδρός, η Γιώτα Γ. Χονδρού, η Ελένη Δ.  Σιαναβέλη και ο Μιχάλη Θ. Μπανταβάνης. Ο Δήμος Ε. Μπανταβάνης ο οποίος πέτυχε εκ νέου βραβεύθηκε πέρσι. Στην Αθήνα βραβεύθηκαν οι Κωνσταντίνα και η Άννα Ε. Τσακάλου.
Για κρατησεις επικοινωνήστε με τον συγχωριανό μας, υπεύθυνο του ξενοδοχείου, Τάκη Σιαναβέλη στα τηλέφωνα: 24310-74777 και 6972848232.

Το άρθρο έχει 265 αναγνώσεις