ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Νέα
Δε30 Σεπ
Το ''Karaoke'' party
PDF Εκτύπωση E-mail

Έγινε για πρώτη φορά στο χωριό. Ίσως για πρώτη φορά σε οποιοδήποτε χωριό της περιοχής. Μια πρωτότυπη ιδέα που άρεσε και ευχαρίστησε μικρούς και μεγάλους στην πλατεία του Αετού  το βράδυ της 17ης Αυγούστου.

 

Δημοσιεύουμε σήμερα όλες τις  νέες συνδρομές των μελών και φίλων του Συλλόγου καθώς και τις προσφορές τους.

 

Μεγάλη κοσμοσυρροή, απίστευτο γλέντι, αυτά τα δυο συνθέτουν αυτό που έγινε στον χορό του Συλλόγου στις 13 Αυγούστου το βράδυ στην πλατεία του σχολείου στον Αετό. 

Ο Σύλλογος για πρώτη φορά αποφάσισε να βάλει ελεύθερη είσοδο και όχι κάρτα όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό σαν ελάχιστη προσφορά στους Αετιώτες για την στήριξη και τη βοήθεια τους στον Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση του. Επίσης ο Σύλλογος κάλυψε όλες τις μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις που είχε και πλέον μετά από αρκετό καιρό το χρέος είναι μηδενικό.

 

Το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στον Αετό στις 27 Ιουλίου θύμισε κάτι από τις παλιές  καλές ημέρες. Είναι γεγονός ότι το έθιμο του χωριού μας τα τελευταία χρόνια ακολούθησε μια φθίνουσα πορεία. Αιτία σε αυτό ήταν η κοινωνικοοικονομική κατάσταση αφ' ενός και αφ' ετέρου η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων καθώς οι παλαιότερες γενιές σιγά-σιγά φεύγουν.

 

Την Τρίτη στις 13 Αυγούστου θα γίνει ο χορός του Συλλόγου στον Αετό. Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην πλατεία του σχολείου οι Αετιώτες αναμένεται να δώσουν δυναμικά το παρών.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 109