ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Νέα

Φωτογραφία του Pantelis Tsakalos.

H φωτογραφία που αλιεύσαμε από την προσωπική σελίδα στο facebook του ζωγράφου του χωριού μας και τέως προέδρου του Συλλόγου Παντελή Τσάκαλου, μας έφερε στο νου όμορφες εικόνες από το παρελθόν και την ιστορία του Αετού.

 
Giorgos_Xr_Tsakalos

Την Κυριακή 14 Μαΐου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου συγχωριανού μας Γεωργίου Χρ. Τσάκαλου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αετού Τρικάλων, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.  Η οκογένειά του, καλεί τους συγχωριανούς και φίλους να τιμήσουν την μνήμη του.

 

Έφυγε από τη ζωή προχθές το Σάββατο 29 Απριλίου ο Νίκος Μπουλούκος σε ηλικία 84 ετών. Ήταν Σύζυγος της Αναστασίας Τσακάλου κόρης του αείμνηστου συγχωριανού μας Βασίλη Ν. Τσάκαλου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο (Τρίτη 2 Μαϊου( στις 4 το απόγευμα στον ιερό ναό της Παναγίας της Φανερωμένης στην Βουλιαγμένη.

Το ΔΣ  του Συλλόγου εκφράζει στην οικογένειά του τα θερμά του συλλυπητήρια.  

 

p_koutsiampasakos

Μια όμορφη και συναισθηματικά φορτισμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Άργους του νομού Αργολίδας την Κυριακή στις 5 Μαρτίου 2017 και ήταν αφιερωμένη στον συντοπίτη μας συγγραφέα από το Αρματωλικό, Πέτρο Κουτσιαμπασάκο. 

 

baby_ebantavani

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφεραν στο κόσμο πριν λίγες μέρες η Ελίνα Μπανταβάνη και ο Γιάννης Νικόπουλος στην Αθήνα και στο μαιευτήρο ''ΙΑΣΩ''. Η Ελίνα είναι κόρη του συγχωριανού μας Γρηγόρη Μπανταβάνη και της Ουρανίας Β. Τσακάλου.

Τους ευχόμαστε να είναι γερό και να τους ζήσει.

 
Σελίδα 5 από 90