ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Νέα

,HMEROLOGIO_2017_1

Εξαντλήθηκαν  όλα σχεδόν  τα ημερολόγια 2017 που είχε εκδόσει ο Σύλλογος . Οι χωριανοί και οι φίλοι  ανταποκρίθηκαν θετικά και στήριξαν  αυτή την προσπάθεια, η οποία   ενίσχυσε και  οικονομικά τον Σύλλογο. Γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε όλους θερμά.

 
Pantelis_kordela

Την παραίτηση του  στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου υπέβαλε ο Παντελής Τσάκαλος. Τα τελευταία δύο χρόνια συμμετείχε στο ΔΣ  ως απλό μέλος ενώ υπήρξε για  δέκα συναπτά χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου.

 
KaliXronia2017
''Σας δίνω μόνο δυο ευχές για τον καινούργιο χρόνο, πάμπλουτοι νάστε στη χαρά και πάμπτωχοι στον πόνο''
 
Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο!
 

xristoygenna_2016

Τον Αετό επισκέφθηκε την Τρίτη που μας πέρασε ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Καρανάσιος  λόγω των γιορτινών ημερών με σκοπό να βρεθεί κοντά στους χωριανούς που κατοικούν μόνιμα στον Αετό μοιράζοντας δώρα και ευχές.

 

HMEROLOGIO_2017_1

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Συλλόγου του χωριού μας για το νέο έτος 2017. Μια δεκαετία σχεδόν πέρασε από την τελευταία φορά που εκδόθηκε το προηγούμενο ημερολόγιο. Η επιθυμία πολλών χωριανών αλλά και δική μας ευοδώθηκε και έτσι είμαστε στη ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ένα επτάφυλλο όμορφο ημερολόγιο με αντιπροσωπευτικές εικόνες από το χωριό μας.  

 
Σελίδα 9 από 90