ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Νέα

Από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας  Παχτουρίου της Δημοτικής Ενότητας Νεράιδας  του  Δήμου  Πύλης, Χονδρό Γεώργιο λάβαμε το παρακάτω ευχετήριο:

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους συγχωριανούς μου από τον Αετό και το Παχτούρι, τους οποίους  έχω την τιμή να εκπροσωπώ στο Δήμο Πύλης,  Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παχτουρίου της Δημοτικής Ενότητας Νεράιδας  του  Δήμου  Πύλης Τρικάλων Θεσσαλίας

Χονδρός Γεώργιος

 

Πέθανε χθες σε ηλικία 86 ετών στην Αθήνα ένας πολύ συμπαθής συμπατριώτης μας από το Παχτούρι ο Νίκος Δ. Κούτρας. Όπως μάθαμε, κηδεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, σήμερα. Τον Νίκο τον γνώρισα μικρό παιδί όταν ήρθα στην Αθήνα. Παντρεύτηκε την Αετιώτισσα Παναγιώτα Δ. Τσάκαλου αδερφή του Ηλία Τσάκαλου (Κουρδομπούλα). Ήταν ένας πολύ καλός και ήρεμος άνθρωπος. Ο σύλλογος μας και το χωριό, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι  φίλε Νίκο.
Παντ. Τσάκαλος
Πρόεδρος του Συλλόγου

 

Υποσχεθήκαμε έστω και  χειμωνιάτικα να παρουσιάσουμε την εξέλιξη τού δύσκολου όπως εξελίχθηκε, αλλά πραγματικά μεγαλεπήβολου έργου του ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ.

 

Ανακοινώσαμε πριν μέρες την προσφορά της οικογένειας του αείμνηστου Λεων. Καρανασιου των 1000 ευρώ. για να καλυφθούν τα έξοδα για τα υλικά της περίφραξης του γηπέδου. Σημαντική είναι και η βοήθεια από τον Δημήτριο Ν. Καρανάσιο που δάνεισε στο Σύλλογο 1000 ευρώ και η προσφορά 500 ευρώ από τον πρόεδρο του συλλόγου προς αυτό το σκοπό. Περιμένουμε την ευγενή παρουσία όλων των χωριανών στους χορούς του συλλόγου ώστε να μπούμε πλέον στη τελική ευθεία .... αποπληρωμής του θαυμάσιου αυτού έργου του συλλόγου μας.

 

Οι εργασίες συνεχίζονται στο ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ. Ο Βάιος κάνει  καλή δουλειά και σε λίγες μέρες η ΤΕΣΣΑΡΩΝ μέτρων περίφραξη θα είναι έτοιμη. Ο Βαγγέλης Χονδρός με το μηχάνημα τού Δήμου έβγαλε τις πέτρες από τον αγωνιστικό χώρο. Θετική είναι και η μέριμνα και το ενδιαφέρον από τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου ΧΟΝΔΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟ και τον αντιπρόεδρο τού  Συλλόγου μας ΠΑΝ. ΓΟΥΛΑ. Ο πρόεδρος του Συλλόγου ΠΑΝΤ. ΤΣΑΚΑΛΟΣ θα ανέβει αυτές τις μέρες στο ΓΗΠΕΔΟ. Σύντομα θα έχουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό όπως και video από το θαυμάσιο αυτό έργο του Συλλόγου. Θα μεταφέρουμε τα ενθουσιώδη λόγια τού ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΟΝΔΡΟΥ: ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!!

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ..ΠΟΤΕ !!!

 
Σελίδα 90 από 100