ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Νέα

Οι προσπάθειες του πρόεδρου του τοπικού συμβουλίου Γιώργου Χονδρού να επισκευαστεί επί τέλους το μαγαζί του χωριού μας έλαβαν αίσιο τέλος. Η ανταπόκριση από τον Αετό λέει πως υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι ανέλαβαν εργασία. Η Πόπη είναι στις χαρές της. Ο πρόεδρος Γιώργος και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Γούλας κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για κάθε πρόβλημα στον ΑΕΤΟ. ΜΠΡΑΒΟ.

 

Το πρόβλημα της ύδρευσης στο χωριό μας είχε συνέχεια. Τα ποντίκια έφαγαν τα καλώδια στη δεξαμενή άντλησης όπως μας είπε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γούλας Παναγιώτης ο οποίος έκανε και καταγγελία στην εφημερίδα Πρωινός Λόγος. Η παρέμβαση του δημάρχου ήταν άμεση μετά τις επίμονες προσπάθειες του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Χονδρού Γεωργίου. Υδραυλικός και ηλεκτρολόγος πήγαν επιτόπου στη δεξαμενή και η ζημιά αποκαταστάθηκε. Ελπίζουμε στο μέλλον οι κάτοικοι του Αετού να μην ξαναπούν το νερό νεράκι.

Παντελής Τσάκαλος

 

Η πορεία του Συλλόγου ολοένα και δυναμώνει τη φλόγα των χωριανών μας προκαλώντας τον θαυμασμό των φίλων και πατριωτών μας

Οι φετινές εκδηλώσεις στον Αετό είχαν αυτό που είχε το λαμπρό παρελθόν αλλά πολύ περισσότερο την αισιοδοξία του μέλλοντος.                ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Η ιδέα του Ηλία να δείξει απ΄ ευθείας το πανηγήρι και το χορό του Συλλόγου ήταν εντυπωσιακή. Το πανηγύρι, ο χορός αλλά και όλες οι εκδηλώσεις γίνονται υπό την αιγίδα του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η ιδέα του προέδρου του Συλλόγου να προβληθεί (μετά από συνεννόηση) η ρετρό ταινία του Νίκου Τσιακουβή είναι καθοριστική και για το ... μέλλον!     Η προβολή μέσω you tube (δύσκολη δουλειά) με τη συνεργασία Θωμά Μπαταβάνη - Ηλία Κουτσογιάννη των εκδηλώσεων του Συλλόγου προοιωνίζουν λαμπρό μέλλον. Του χρόνου θα έχουμε άμεση μετάδοση ποδοσφαίρου!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ λοιπόν. Στην ιστοσελίδα θα αφήσουμε τα video και τις φωτογραφίες να μιλήσουν προβάλλοντας πάντα τα μικροκείμενα της κάθε εκδήλωσης. Στην ομόλογη εφημερίδα μας θα γράψουμε τα ... πάντα.

Πάμε λοιπόν ...............

  1. Φωτό από το χορό στην πλατεία του Σχολείου
  2. Φωτό από την εκδήλωση με το άνοιγμα των κουμπαράδων και video από τη μουσική βραδιά.
  3. Φωτό  από το ξένοιασμα στο ποτάμι.
  4. Φωτό και  video από τις εργασίες στο γήπεδο
  5. Video από τον αγώνα ανωμάλου δρόμου

 Τα video επεξεργάζονται και θα αναρτώνται σταδιακά

 

Στις 11 Αυγούστου 2011 έγινε ο 4ος αγώνας ανωμάλου δρόμου στον Αετό. Η διαδρομή όπως πάντα η ίδια, με αφετηρία τον Κόκκινο στη Λογγά και τερματισμό στην πλατεία του Σχολείου, 1600 μέτρα ανηφορικής διαδρομής. Φέτος είχε  προγραμματιστεί να γίνουν μόνο αγώνες στίβου στο νέο γήπεδο, όμως τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε, το γήπεδο δεν ήταν έτοιμο παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλαμε. Έτσι την τελευταία στιγμή αποφασίσαμε να κάνουμε τον αγώνα αυτό ο οποίος για μια ακόμη φορά στέφθηκε από επιτυχία. Η συμμετοχή θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερη αλλα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού απέτρεψαν πολλούς να συμμετάσχουν.

   Πρώτος στη γενική τερμάτισε, για 3η φορά μάλιστα, ο Θανάσης Καρανάσιος  ο οποίος ξέφυγε στο μέσο της διαδρομής, ακολουθούμενος απο τον αδερφό του Λάμπρο και τρίτο τον Δημοσθένη Γούλα. Ακολούθησε η καθιερωμένη βράβευση των νικητών ανά κατηγορία αλλά και όσων τερμάτισαν τον αγώνα με μετάλλια και διπλώματα. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή και τερματισμός των μικρών Πανταζή Τάσου και Μπακαλάκη Ερσι που έτρεξαν για πρώτη φορά.
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ                            ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
1.Καρανάσιος Αθανάσιος             ΑΓΟΡΙΑ 7-12 Ετων                 ΚΟΡΙΤΣΙΑ 18 +
2.Καρανάσιος Λάμπρος            1.Καραντινος Ιωάννης             1.Βλάμη Αλέκα
3.Γούλας Δημοσθένης               2.Χονδρός  Αχιλλέας
4.Μπαταβάνης Ιωάννης           3.Βολανάκης Νίκος
5.Μπαταβάνης Στέφανος
6.Καραντινός Ιωάννης               ΚΟΡΙΤΣΙΑ  7 -12 Ετων              ΑΓΟΡΙΑ  18 + 
7.Χονδρός Αχιλλέας                1. Καραντινού Άννα                1.Πανταζής Λευτέρης
8.Βολανάκης Νίκος                   2. Βολανάκη  Λύδια
9.Μπαταβάνης Μιχαήλ           3. Γλαβά  Γιούλη
10.Καραντινού Άννα
11.Βολανάκη Λύδια
12.Γλαβά Γιούλη                                ΑΓΟΡΙΑ  13-17 Ετων
13.Βλάμη Αλέκα                              1.Καρανάσιος Αθανάσιος
14.Σιαναβέλη Ελένη                      2.Καρανάσιος Λάμπρος
15.Πανταζής Λευτέρης                3.Γούλας Δημοσθένης
16.Πανταζής Τάσος
17.Μπακαλακη Ερσι 
 

   Με θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε πριν από λίγες μέρες το θάνατο του δασκάλου μας Στέφανου Τζιομπανάκη. Ο Στέφανος ήρθε στο χωριό μας το 1965 σαν νεοδιόριστος δάσκαλος και κάθισε 5 ολόκληρα χρόνια και μετά έφυγε με μετάθεση για τα Χανιά. Τότε τη διετία 1964-1965 ήρθαν αρκετοί δάσκαλοι από την Κρήτη στα ορεινά χωριά της Θεσσαλίας και κυρίως Τρίκαλα- Καρδίτσα.

TZOMPANAKHS2

  

 
Σελίδα 90 από 96