ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Νέα

p_koutsiampasakos

Μια όμορφη και συναισθηματικά φορτισμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Άργους του νομού Αργολίδας την Κυριακή στις 5 Μαρτίου 2017 και ήταν αφιερωμένη στον συντοπίτη μας συγγραφέα από το Αρματωλικό, Πέτρο Κουτσιαμπασάκο. 

 

baby_ebantavani

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφεραν στο κόσμο πριν λίγες μέρες η Ελίνα Μπανταβάνη και ο Γιάννης Νικόπουλος στην Αθήνα και στο μαιευτήρο ''ΙΑΣΩ''. Η Ελίνα είναι κόρη του συγχωριανού μας Γρηγόρη Μπανταβάνη και της Ουρανίας Β. Τσακάλου.

Τους ευχόμαστε να είναι γερό και να τους ζήσει.

 

kali-anastasi-kalo-pasxa

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου, εύχονται σε όλους τους Αετιώτες αλλά και σε όλο το κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Το Άγιο φως της Ανάστασης ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.

 

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα,  ημέρα απόλυτου πένθους για την χριστιανοσύνη, ημέρα που γίνεται η κορύφωση του θείου δράματος, όπου κορυφώνονται τα πάθη του Χριστού και γίνεται η σταύρωσή του το ξημέρωμα της ίδιας μέρας.

 

Kordompoulas_Anna

Μια οικονομική προσφορά  στον Σύλλογο έκανε ο συγχωριανός μας Περικλής Τσάκαλος από τον Καναδά όπου βρίσκεται, για να τιμήσει την μνήμη του γαμπρού του Ηλία Τσάκαλου και της γυναίκας του Άννας που έφυγαν από τη ζωή πριν δυο χρόνια. Η επιστολή που μας έστειλε είναι η εξής:

 
Σελίδα 10 από 95