ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Νέα

Το Συμβούλιο του Δήμου Πύλης στη συνεδρίαση της 14ης Ιουνίου αργά το βράδυ αποφάσισε το ύψος του ενοικίου του κοινοτικού μαγαζιού στον Αετό στα 500 ευρώ το χρόνο. Η πληροφορία έρχεται από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου του Χωριού μας κο Χονδρό Γεώργιο.

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση το Συμβούλιο πήρε απόφαση να εγκρίνει βοήθεια 1000 ευρώ προς τον Σύλλογο Αετού, για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου. Για το σκοπό αυτό είχε γίνει σχετικό αίτημα από το Σύλλογο.

Τέλος καθορίστηκε το ύψος της συνδρομής μας για το νερό στα 62 ευρώ το χρόνο.

 

 

Με άπειρη χαρά και περηφάνια θέλω, να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους δημιουργούς της καινούργιας ιστοσελίδας << Αετός Ασπροποτάμου>>.

Εύχομαι καλό κατευόδιο στο ξεκίνημα ετούτο. Μη φοβηθείτε και μη κωλώνετε οποιεσδήποτε κι αν είναι οι τρικυμίες.

Τα άρμενο ετούτο ας ταξιδέψει σε όλα τα πελάγη, και ας φέρει τα ποιο όμορφα μηνύματα παντού, σε όλα τα λιμάνια και ίσως στο μακρινό του διάβα ανταμώσει τις σειρήνες, τις χαμένες κόρες του << Άσπρου>>.

Μικρό και φτωχό ετούτο το χωριό της ορεινής Θεσσαλίας, όμως πάμπλουτο σε πνεύμα κι ανθρώπους, γνήσιους δημιουργικούς Έλληνες.

                                 Καλό κατευόδιο

                                                                   Περικλής Τσάκαλος

 

Ακόμη μια νέα ενότητα εμπλουτίζει το μενού του ιστολογίου μας.

Στην ενότητα ¨Επώνυμα¨ θα φιλοξενούνται άρθρα, ιδέες, προτάσεις, παρεμβάσεις και ότι άλλο αφορά στον Αετό, το Σύλλογο και τον τόπο μας γενικότερα.

Η προυπόθεση δημοσίευσης θα είναι  η επωνυμία του γράφοντα, και φυσικά τα γραφόμενα δεν θα πρέπει να στρέφονται προσωπικά κατά συμπολιτών.

Ελπίζουμε ότι αυτή η ενότητα θα αποτελέσει πηγή δημιουργικών ιδεών και βήμα για να κινηθούν πράγματα στον τόπο μας. 

Αναμένοντας τις δημοσιεύσεις σας

 

 

 

Συνεργεία της ΔΕΗ ξεκίνησαν τις εργασίες τοποθέτησης των καλωδίων ηλεκτρισμού υπόγεια κατά μήκος του δρόμου από τη Μεσοχώρα μέχρι το …Γαρδίκι.

Οι καταστροφές του Χειμώνα ήταν τόσες πολλές και ειδικά όπου υπήρχαν ρέματα ώστε παρασύρθηκαν κολώνες της ΔΕΗ, με συνέπεια τις διαρκείς διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος.

Ανάγκα και ….ΔΕΗ πείθεται.
 

Ο Σύλλογός μας προχωρά στην κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στο χωριό μας.

Για την πρόοδο των εργασιών θα σας ενημερώνουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας. Δείτε πιο κάτω σχετικό βίντεο από την επίσκεψή μας στον Αετό την 21η Μαίου.

Κατασκευή γηπέδου Αετού Ασπροποτάμου

 
Σελίδα 105 από 106