ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Επώνυμα

Αποτέλεσμα εικόνας για φιντελ καστρο

Ό, τι και να πει κανείς για τον Φιντέλ, τον Ερνέστο Τσε, όπως και για τον δικό μας Τσε, τον Άρη, είναι περιττό. Ο πρώτος ευτύχησε να πεθάνει από γεράματα σε ηλικία 90 ετών, οι δε Τσε και Άρης έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι, τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό, τον καπιταλισμό, την εκμετάλλευση και την αδικία.
 

 Obama1

Αγαπητοί συγχωριανοί του Αετού. Με μεγάλη μου χαρά απήλαυσα, κοιτάζοντας   τις φωτογραφίες  του  Χωριού μας,  την  μια  με  φόντο   τα ψηλά  βουνά.

 

 Αγαπητέ Νίκο Γεια σου

Τα συγχαρητήριά  μου   για  την εκλογή  σου ως  Πρόεδρος  του  Συλλόγου ''Αετός Ασπροποτάμου''.

 Χαίρομαι  ιδιαίτερα που  είστε όλοι  μονιασμένοι  και  όλο το συμβούλιο  απαρτίζετα   από  νέους    υπέροχους  ανθρώπους, φρέσκους  με ανοιχτά  πνεύματα (Open  minded). Αυτό είναι πολύ   σημαντικό   και  ελπιδοφόρο   από κάθε  άποψη.  Σας εύχομαι   απ 'την  καρδιά μου υγεία, αγάπη και ομόφωνη συνεργασία  για  την  επιτυχία   των  σκοπών  του  Συλλόγου. Σας προτείνω  σαν   πρώτη πράξη  να βρείτε  που μένουν οι απανταχού  Αετιώτες, να τους  εγγράψετε όλους σαν μέλη, έστω  και υποχρεωτικά και στις επόμενες  εκδηλώσεις να τους  προσκαλέσετε. Είμαι  σίγουρος  πως  όλοι τους  θα ανταποκριθούν  θετικά. Τουλάχιστον εάν  δεν  μπορούν θα συμβάλουν   οικονομικά.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ

φωτό:   www.veterniko.gr

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ   ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ

Όσο θα υπάρχει Ελλάδα και θα κατοικούν Έλληνες  σ'αυτόν τον βράχο  στην άκρη της Ευρώπης που περιβάλλεται από γαλάζια θάλασσα και όμορφα βουνά, ο  κόσμος  πάντα θα μιλά για  Μαραθώνα, Θερμοπύλες, Σαλαμίνα, την Βασιλεύουσα,    Αγία Λαύρα, το '21, ολοκαύτωμα, Αρκάδι, Σούλι,  Ζάλογγο, Πίνδος, Άγραφα, Μεσολόγγι. Θα μιλουν για ήρωες που έπεσαν     μαχόμενοι για  την Ελευθερία! Έτσι  κι εγώ  θέλω  σε  λίγες   γραμμές, να στορίσω, απ' τα λίγα που έχω  διαβάσει και    ξέρω και θαυμάζω, για έναν  Ασπροποταμίτη ήρωα που πολέμησε γενναιότατα τους  Τούρκους. Στον έφηβο που στάθηκε μπροστά στο Μέγα Ναπολέοντα και με αρχοντιά και περηφάνια του ζήτησε ελευθερία για την πατρίδα. Υπηρέτησε    έξοχα  την  Πατρίδα αφότου έγινε  ελεύθερο  επίσημο κράτος.  Υπηρέτησε ως Υπασπιστής δύο ανωτάτους άρχοντες και δυο βασιλιάδες.  

Μια Ωδή  στον  Στρατηγό Χριστόδουλο Γ.  Χατζηπέτρο.

 
Periklis_Xoros_2012
Ο Περικλής Τσάκαλος στον χορό του Συλλόγου τον Αύγουστο του 2012.

Από τον ξενιτεμένο, μα πάνω απ' όλα, αγαπητό μας συγχωριανό Περικλή Τσάκαλο, λάβαμε από το μακρινό Βανκούβερ του Καναδά την παρακάτω επιστολή. Εμείς ως Δ.Σ. του Συλλόγου, αφού τον ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά για την προσφορά του στο Σύλλογο, του ευχόμαστε να τον έχει ο Θεός πάντα γερό και δυνατό και να είναι μαζί μας του χρόνου στον Αετό, στην εκδήλωση του Συλλόγου.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 12