ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Επώνυμα

Ήταν ο πιο λατρεμένος ποδοσφαιριστής της εποχής του 70. Ο Γιόχαν Κρόιφ, ο ιπτάμενος Ολλανδός, αρχηγός της μεγαλύτερης ίσως ομάδας όλων των εποχών, τον Άγιαξ. Για μένα ο μεγαλύτερος. Το παίξιμο του ήταν μοναδικό σε ουσία αλλά και σε ομορφιά. Δαντελιένιος μεν αλλά απίστευτα εφευρετικός.

 

Giorgos_L_Karanasios

Χθες έμαθα την θλιβερή είδηση απ' την πατρίδα δια μέσου του σάιτ του Αετού Ασπροποτάμου ότι έφυγε απ' τη ζωή ξαφνικά ο παιδικός φίλος και ξάδελφος Γιώργος Λάμπρου Καρανάσιος.

 

Η είδηση πράγματι συγκλονιστική, αν και ελάχιστα απασχόλησε τα ντόπια και ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Μέσα στις γιορτινές μέρες που διανύσαμε συνέβη το συγκλονιστικό γεγονός με τη μικρή Τάλα. Γεγονός που έπρεπε να είναι πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, αλλά βλέπετε τέτοια θέματα δεν αγγίζουν τις «ευαίσθητες καρδιές» των απανταχού ιδιοκτητών των μέσων ενημέρωσης.

 

g_tsiakovis_site

Μαθαίνω εδώ στην ξενιτιά, ένα βαρύ μαντάτο από τα Τρίκαλα, πως έφυγε απ΄τη ζωή ένας παλιός παιδικός φίλος και προκομμένος γείτονάς μου, χωριανός, ο Γιώργος Β. Τσιακοβής(Γώγο Βασίλης).

 

Έφυγε ο «θείος» Γιώργος Τσακουβής απ’ τον Αετό (Δοβρόι) Τρικάλων. Θείο ήθελε να τον αποκαλούν όλοι οι νεότεροί του και οι συγγενείς του και οι ξένοι. Για δεκαετίες μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε εκτελούσε την φορτoεπιβατική συγκοινωνία Πύλη – Μεσοχώρα – Αετό – Νεράιδα και άλλα χωριά. Όλοι θα θυμούνται όσοι ταξίδευαν στα ορεινά το θείο Γιώργο, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και στα καλά και στα δύσκολα.

 
Σελίδα 3 από 12