ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Επώνυμα

Έφυγε ο «θείος» Γιώργος Τσακουβής απ’ τον Αετό (Δοβρόι) Τρικάλων. Θείο ήθελε να τον αποκαλούν όλοι οι νεότεροί του και οι συγγενείς του και οι ξένοι. Για δεκαετίες μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε εκτελούσε την φορτoεπιβατική συγκοινωνία Πύλη – Μεσοχώρα – Αετό – Νεράιδα και άλλα χωριά. Όλοι θα θυμούνται όσοι ταξίδευαν στα ορεινά το θείο Γιώργο, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και στα καλά και στα δύσκολα.

 

Παίρνω αυτή την ευκαιρία να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του Συλλόγου μας και σε όλα τα παιδιά που ανέλαβαν με θερμό ενδιαφέρον την διοίκηση του σπουδαίου αυτού Συλλόγου.

Έστω κι από μακρυά, παρακολουθώ με πολύ ζεστό ενδιαφέρον τις δραστηριότητες, ενέργειες και επιτεύγματα του σώματος αυτού. Εκτίμησα και εκτιμώ και  θαυμάζω τα σπουδαία και ανεκτίμητα επιτεύγματα, την προσφορά, την εργασία , την συνδρομή και την συμπαράσταση όσων εργάστηκαν κατά το παρελθόν.

 

periklis_foto

Με την ευκαιρία της εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου:

Κατ' αρχήν θέλω να εκφράσω έναν θερμό αποχαιρετισμό στον πρόεδρο Παντελή Γ. Τσάκαλο, στα μέλη και συνεργάτες του προηγούμενου συμβουλίου, μαζί με έναν έπαινο για την αφοσίωση, την αγάπη και ακάματη εργασία και προσφορά σ' αυτό το αξιόλογο και ωφέλιμο έργο του χωριού και της περιοχής του Ασπροποτάμου.

 

periklis3

Επ΄αφορμή των τελευταίων θανάτων, δύο στον Αετό και ένα στο Παχτούρι, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες αυτών που έφυγαν. Για την Αθηνά Απ. Οικονόμου μονάκριβη κόρη του Ηλία Μπόλλη,  για τον Ανέστη Ηλ. Κουτσογιάννη, έναν απ’ τους πολλούς υιούς του Ηλία(Νασέα) Κουτσογιάννη καθώς και τον ξαφνικό κι άδικο χαμό του Βαγγέλη, εγγονού του Δημήτρη Ν. Καρανάσιου.

 

vaggelisbikoraros_1

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που καμιά φορά τα λόγια δεν μπορούν να απαλύνουν τον πόνο μιας οικογένειας, ενός χωριού, μιας κοινωνίας. Όμως μπορούν να κρατούν ζωντανή τη μνήμη ανθρώπων που περνώντας έστω και πολύ σύντομα από αυτή τη ζωή άφησαν πίσω  το στίγμα τους.

 
Σελίδα 4 από 12