ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Επώνυμα

Panos_Goulas

Θα ήθελα μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας να συγχαρώ για την εκλογή τους, τον Δημοτικό Σύμβουλο Πύλης της εκλογ. περιφέρειας Νεράϊδας κ. Χαντζή Σωτήριο, τον Εκπρόσωπο της τοπικής κοινότητας Παχτουρίου-Αετού κ. Μπόλλη Παναγιώτη, καθώς επίσης τον Εκπρόσωπο της τ.κ. Αρματολικού κ. Τεντολούρη Παναγιώτη, τον Εκπρόσωπο της τ.κ. Κορυφής κ. Χονδρό Χαρίλαο και τον Εκπρόσωπο της τ.κ. Νεράϊδας-Λαφίνας κ. Βλαχογιάννη Κυριάκο.

 

Επιστολή του συγχωριανού μας Περικλή Τσάκαλου σχετικά με την πρόσφατη χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας στην Αθήνα, ελάβαμε και δημοσιεύουμε παρακάτω.

Βλέποντας στο βίντεο του Ηλία Κουτσογιάννη από τη χοροεσπερίδα  του Συλλόγου ''Αετός Ασπροποτάμου'' που έγινε στις 23 Φλεβάρη στην Ηλιούπολη.

Απόλαυσα με εξαιρετκή ικανοποίηση, βλέποντας τόσα αγαπημένα πρόσωπα μαζεμένα να γιορτάζουν αυτό το υπέροχο αντάμωμα. Ο πρόεδρος του Συλλόγου με το χαρισματικό και εκφραστικό του ταλέντο κάλυψε στο λόγο του όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου, μελοντικά σχέδια και όνειρα. Ευχαρίστησε όλους τους συνδρομητές και συμβάλλοντες σε αυτήν την υπέροχη προσπάθεια για κάθε επιτυχία.

 

 Συνέχεια στις  ενδιαφέρουσες επιστολές του συγχωριανού  μας Περικλή Τσάκαλου, όπου δημοσιεύουμε μια επιστολή χαιρετισμό, σε έναν συμπατριώτη μας από το διπλανό χωριό, το Γαρδίκι, ένα χωριό το οποίο έχει μια πλούσια πολιτιστική παράδοση και έχει  αναδείξει πολλούς αξιόλογους ανθρώπους.

 

alt

Αύριο  αλλάζει ο χρόνος. Χρόνος που ορίσαμε. 12μηνο η καλύτερα το 365ημερο.

    Ο χρόνος ποτέ δεν αλλάζει. Εμείς αλλάζουμε   κάθε στιγμή, κάθε μέρα, κάθε...χρόνο! Κάποτε βαρέθηκα να προετοιμάζομαι για τον καινούριο χρόνο.  Βαρέθηκα γιατί κάθε προηγούμενος ήταν καλύτερος. Κι όσο πιο φτωχός και καλύτερος. Κι αν γυρίσω στα πολύ παλιά και πιο ευτυχισμένος.

 

agapi_xristougena
Δεν ξέρω εάν σε παλαιότερες εποχές, γινόταν τέτοια μεγάλη αναφορά στην αγάπη όσο στην σημερινή εποχή. Τραγούδια, εκδηλώσεις,  ταινίες, βιβλία, ακόμη και διαδηλώσεις μιλούν και διαμαρτύρονται για αγάπη. Νέοι άνθρωποι, μοντέρνοι, προοδευτικοί, επιστήμονες και μη, την εξυμνούν και μιλούν γι’ αυτήν. Και σκέφτεται κανείς και λέει: «τόση αγάπη!! Μα σε τί υπέροχη, σε τί αγγελική κοινωνία ζω»!

 
Σελίδα 5 από 12