ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Επώνυμα


alt

Του Ηλία Τσιακοβή

 Νέα δεδομένα για τη δημιουργία οικογένειας επιφέρει η οικονομική κρίση καθώς οι γεννήσεις έχουν μειωθεί δραματικά, γεγονός που σε συνδυασμό με την αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης κάνει την επιστήμη να μιλά για γήρανση του πληθυσμού. Η ανεργία και η επαγγελματική αβεβαιότητα πλήττει κυρίως τα νέα ζευγάρια, τη στιγμή που το κόστος ζωής και κυρίως ανατροφής των παιδιών αυξάνεται κατακόρυφα.

 

alt

Ο Περικλής με τον Παντελή στο Cypres Mtn lookout του Vancouver.

 

alt Μια επιστολή λάβαμε απο τον Περικλή Τσάκαλο απο το Βανκούβερ του Καναδά σχετικά με την πρόσφατη ανάληψη της διεύθυνσης του ξενοδοχείου ''Ντίνα'' στα Τρίκαλα απο τον Τάκη Σιαναβέλλη την οποία και δημοσιεύουμε στα επώνυμα.

 

alt

Αυτές τις μέρες έμαθα πως ο κ Αντώνης Κυρίτσης μαζι με τον θρυλικό κλαρινίστα των Δημοτικών μας τραγουδιών ΠέτροΛούκα θα έρθουν στον Αετό το καλοκαίρι τον Αύγουστο να τραγουδήσουν και να παίξουν τα παραδοσιακά μας δημοτικά και Ηπειρώτικα τραγούδια μαζί με τα νέα παιδιά τα Τρικαλινά που παίζουν και τραγουδούν σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου του Αετού Ασπροποτάμου. Αυτό θα είναι οπωσδήποτε ένα σπουδαίο και σημαντικό γεγονός για το χωριό μας.

 

alt

 

'' Όμορφος κόσμος, ηθικός, Αγγελικά πλασμένος ''

 
Σελίδα 7 από 12