ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Επώνυμα

alt

Ο Περικλής με τον Παντελή στο Cypres Mtn lookout του Vancouver.

 

alt Μια επιστολή λάβαμε απο τον Περικλή Τσάκαλο απο το Βανκούβερ του Καναδά σχετικά με την πρόσφατη ανάληψη της διεύθυνσης του ξενοδοχείου ''Ντίνα'' στα Τρίκαλα απο τον Τάκη Σιαναβέλλη την οποία και δημοσιεύουμε στα επώνυμα.

 

alt

Αυτές τις μέρες έμαθα πως ο κ Αντώνης Κυρίτσης μαζι με τον θρυλικό κλαρινίστα των Δημοτικών μας τραγουδιών ΠέτροΛούκα θα έρθουν στον Αετό το καλοκαίρι τον Αύγουστο να τραγουδήσουν και να παίξουν τα παραδοσιακά μας δημοτικά και Ηπειρώτικα τραγούδια μαζί με τα νέα παιδιά τα Τρικαλινά που παίζουν και τραγουδούν σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου του Αετού Ασπροποτάμου. Αυτό θα είναι οπωσδήποτε ένα σπουδαίο και σημαντικό γεγονός για το χωριό μας.

 

alt

 

'' Όμορφος κόσμος, ηθικός, Αγγελικά πλασμένος ''

 

Από τον συγχωριανό μας Ηλία Γ. Τσιακοβή λάβαμε στο email του Συλλόγου το παρακάτω άρθρο το οποίο μετά από μικρή καθυστέρηση το δημοσιεύουμε.

         Υπάρχει προοπτική στην κρίση;

Του Ηλία Τσιακοβή

Το 2013 θα ζήσουμε τις αλλαγές που όλοι συζητάμε. Μετά τη βίαιη προσαρμογή από τα χρόνια της αφθονίας και ύστερα από πολλές δοκιμασίες θα δούμε πως είναι να ζούμε τη νέα πραγματικότητα. Είναι δύσκολο να αποδειχθεί κανείς μεγάλες αλλαγές, , κυρίως όταν συνεπάγονται στέρηση και δυστυχία. «Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανείς δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του», είπε ο Τολστόι. Έως την κρίση, δεν βλέπαμε ότι οι ζωές μας και η χώρα άλλαζαν πολύ γρήγορα αλλά χωρίς κριτήρια , χωρίς κατεύθυνση. Τώρα πρέπει να βρούμε την άκρη του νήματος και να αποφασίσουμε αν θέλουμε να πάμε προς τα μπρος ή προς τα πίσω.

 
Σελίδα 7 από 12