ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Επώνυμα

Στο email του Συλλόγου λάβαμε ένα νέο άρθρο από τον Ηλία Γ. Τσιακοβή το οποίο και δημοσιεύεται αυτούσιο στη στήλη Επιστολές - Άρθρα.

Ασύμμετρος οικονομικός πόλεμος εναντίον της περιφέρειας

Του Ηλία Τσιακοβή

Το σύστημα της μεταπολίτευσης οδεύει σταθερά προς μια κατάρρευση.

Η ενσωμάτωση της Χώρας στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, που ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα των Κυβερνήσεων από το1975, εξέπεσε στο έσχατο επίπεδο διαφθοράς και ανικανότητας πολιτικών που αναδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων .

 
Κυ24 Ιουν
Ευχαριστίες
PDF Εκτύπωση E-mail

Η θεία μου Βούλα, ο θείος μου Χρήστος και εγώ ευχαριστούμε τους συγχωριανούς και τις συγχωριανές από το χωριό μας τον Αετό Τρικάλων που παρευρέθηκαν στην κηδεία και στο μνημόσυνο της λατρευτής μου μανούλας Γεωργίας Γεροΐτου Αναστασοπούλου, που έφυγε στις 10 Μαΐου 2012.

 

Από τον κο Α. Πλαβό, Αντιδήμαρχο του Δήμου Πύλης, λάβαμε την Παρασκευή στο email του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. την παρακάτω επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια στη στήλη Επιστολές-Άρθρα:

Εδώ και λίγο καιρό προβληματίστηκα πάρα πολύ για το θέμα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη χώρα μας. Έναυσμα μου δόθηκε από αίτηση εταιρείας για την εγκατάσταση αιολικού πάρκου στο δήμο μας.

 

Από την Ελένη Γ.Τσάκαλου λάβαμε μια επιστολή σχετικά με τον πρόσφατο χαμό της συγχωριανής μας Γεωργίας Γεροΐτου η οποία  διαβάστηκε και ως επικήδειος μετά την νεκρώσιμη ακολουθία. 
Σα12 Μαϊ
Κατευόδιο
PDF Εκτύπωση E-mail

Απο το μακρινό Βανκούβερ του Καναδά ένα θερμό κατευόδιο  στο αιώνιο ταξίδι, για μια ραφινάτη με αριστοκρατική φινέτσα, και το πιο αυθόρμητο , πηγαίο, εύχαρο καταγάργαρο γέλιο της, όπου αυτές τις μέρες μας έφυγε, η Αετιώτισα Γεωργία Μήτσιου Γεροίτου.

Στη Βούλα το Χρήστο και την κόρη της Ελένη αντοχή, δύναμη τούτες τις δύσκολες ώρες. Πάντα να τη θυμόμαστε.

Περικλής Τσάκαλος

*Αντί για λουλούδια προσφέρω 100 ευρώ για την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής του Αετού.

 

 
Σελίδα 9 από 12