ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Επώνυμα
Periklis_Xoros_2012
Ο Περικλής Τσάκαλος στον χορό του Συλλόγου τον Αύγουστο του 2012.

Από τον ξενιτεμένο, μα πάνω απ' όλα, αγαπητό μας συγχωριανό Περικλή Τσάκαλο, λάβαμε από το μακρινό Βανκούβερ του Καναδά την παρακάτω επιστολή. Εμείς ως Δ.Σ. του Συλλόγου, αφού τον ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά για την προσφορά του στο Σύλλογο, του ευχόμαστε να τον έχει ο Θεός πάντα γερό και δυνατό και να είναι μαζί μας του χρόνου στον Αετό, στην εκδήλωση του Συλλόγου.

 
Σα30 Ιουλ
Στην Κούλα...
PDF Εκτύπωση E-mail
Koula_Gogou_1

Ένα θερμό κατευόδιο σε μια ιδιαίτερα αγαπημένη με καταπληκτικό, ζωντανό, ζεστό, Τσακαλο-Τσουακέηκο ταπεραμέντο. Μια από τις τελευταίες αρχόντισσες του Αετού Ασπροποτάμου, την Κούλα Απ. Γκόγκου, δεύτερη κόρη του Γόγου Τσουέκα(Τσάκαλου) και δεύτερη ξαδέρφη μου. Μεγαλώσαμε στο ίδιο δίπατο σπίτι.

 

GipedoDromos_2016

Ευχαριστώ τον φίλο μου τέως Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Δημήτρη Πανοζάχο, την φίλη μου κα Πόπη Ρουκά, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Παπαδόπουλο Χρήστο και προπαντός τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Μιχαλάκη Χρήστο για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν όλοι τους, έτσι ώστε ένα χρόνιο αίτημα του Μορφωτικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Αετού Τρικάλων που αφορούσε την διευθέτηση του δρόμου στο γήπεδο Αετού για την προστασία του από τα όμβρια ύδατα, να λάβει αίσιο τέλος.

Γρηγόρης Μπανταβάνης


 

Giorgos_Xr_Tsakalos

Μέσα  απ' το διαδικτυακό τόπο   www.aetosaspropotamou.gr είδα   την θλιβερή  είδηση, ότι έφυγε  απ' την ζωή   ο παιδικός φίλος  και τρίτος ξάδελφος  Γεώργιος  Χρ. Τσάκαλος, «Γιώργο  Χρήστου  Σουτράκ'» όπως  αποκαλούσε  ο καθένας μας  για ευκολία, με τα παρονόματά μας  όταν  ήμασταν παιδιά.

 

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2014/08/25/487200/main/12911aac078a8acfd5ce4bacca90fe1e.jpg

Kύριε διευθυντά *


Η σύγχρονη Ελλάς είναι μια ελεύθερη και ανεξάρτητη χώρα. Eγινε κράτος ύστερα από 400 χρόνια βάρβαρης και στυγνής σκλαβιάς κάτω από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, χάρη στην Επανάσταση του ’21. Κι αυτό οφείλεται στην αδάμαστη ψυχή της ελληνικής φυλής. Στον αδιάκοπο αγώνα από την κλεφτουριά, τους αρματολούς στα δοξασμένα βουνά, στις θάλασσες και στα νησιά, κατά τα χρόνια της σκλαβιάς. Oπως ο Λάμπρος Κατσώνης, η Μαντώ, η Μπουμπουλίνα, ο Μιαούλης, ο Κανάρης, οι απλοί γραικοί, οι ραγιάδες και οι φλογεροί Φιλέλληνες.

 
Σελίδα 2 από 12