ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

kali-anastasi-kalo-pasxa

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου, εύχονται σε όλους τους Αετιώτες αλλά και σε όλο το κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Το Άγιο φως της Ανάστασης ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.

 

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα,  ημέρα απόλυτου πένθους για την χριστιανοσύνη, ημέρα που γίνεται η κορύφωση του θείου δράματος, όπου κορυφώνονται τα πάθη του Χριστού και γίνεται η σταύρωσή του το ξημέρωμα της ίδιας μέρας.

 

Kordompoulas_Anna

Μια οικονομική προσφορά  στον Σύλλογο έκανε ο συγχωριανός μας Περικλής Τσάκαλος από τον Καναδά όπου βρίσκεται, για να τιμήσει την μνήμη του γαμπρού του Ηλία Τσάκαλου και της γυναίκας του Άννας που έφυγαν από τη ζωή πριν δυο χρόνια. Η επιστολή που μας έστειλε είναι η εξής:

 

Xoros_Trikala2017_9

Μετά τον χορό της Αθήνας σειρά είχε ο χορός του Συλλόγου στα Τρίκαλα. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας  με μπροστάρηδες τον αντιπρόεδρο Βασίλη Τσιακοβή και τον γραμματέα Ηλία Κουτσογιάννη οι οποίοι ζουν στα Τρίκαλα, φρόντισαν από μέρες για την επιτυχία της εκδήλωσης αυτής. Και είχε πράγματι μεγάλη επιτυχία γιατί το γλέντι που έγινε ήταν από τα καλύτερα που έχει κάνει ο Σύλλογος  εκεί.

 

xoros_athinas17

Βίντεο από τον χορό του Συλλόγου  μας στην Αθήνα που έγινε πριν λίγο καιρό στην ταβέρνα ''το Μαυρέλι'' παρουσιάζουμε σήμερα. Λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος δεν είχαμε βίντεο από αυτό το χορό παρά μόνο φωτογραφίες τις οποίες και δημοσιεύσαμε. Τα πλάνα που έχουμε είναι από κινητά τηλέφωνα, τα οποία  έχουν μονταριστεί και υποστεί κάποια επεξεργασία,  είναι δε διάρκειας 13 περίπου λεπτών.

 
Σελίδα 6 από 102