ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

xoros_Trikala17_Small

Αυτή την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, Κυριακή της Αποκριάς όπως την ξέρουμε όλοι, στις 9μμ θα γίνει ο Χορός του Συλλόγου μας στα Τρίκαλα. Μετά την επιτυχημένη αντίστοιχη εκδήλωση της Αθήνας στις 5 Φλεβάρη, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου καλούμε και πάλι όλους τους χωριανούς και φίλους να παρευρεθούν στην χοροεσπερίδα των Τρικάλων για να ανταμώσουμε και να περάσουμε όμορφα σε ένα ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι.

 

Με θλίψη ενημερωθήκαμε για τον χαμό του συγχωριανού μας Γεωργίου Τσιρογιάννη την Τετάρτη που μας πέρασε στις 8 Φεβρουαρίου. Ο Γιώργος  υιός του Δημήτρη και της Σταματίας  έφυγε στα 54 του χρόνια. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει στην οικογένειά του τα θερμά του συλλυπητήρια.

 

xorosathinas17

Μεγάλη επιτυχία είχε ο χορός του Συλλόγου  το μεσημέρι της Κυριακής  που μας πέρασε στην ταβέρνα «Το Μαυρέλι» στο Κουκάκι. Εκατό και πλέον Αετιώτες και φίλοι  αντάμωσαν και γλέντησαν με την ψυχή τους σε ένα ζεστό και όμορφο χώρο.

Η ορχήστρα του Αχιλλέα Γκουγκουστάμου φρόντισε να απογειώσει το κέφι όπως αυτή ξέρει να κάνει πολύ καλά με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια. Το  καλό φαγητό και το άφθονο κρασί  συνέβαλαν επίσης σε αυτήν την ωραία εκδήλωση.

 
maurelihartis
Χάρτη της Αθήνας που υποδεικνύει τη τοποθεσία της ταβέρνας ''το μαυρέλι'' όπου θα γίνει ο χορός του Συλλόγου δημοσιεύουμε για να εξυπηρετήσουμε όλους όσους θα έρθουν.
 

xoros_Athina2017

Την Κυριακή που μας έρχεται 5 Φλεβάρη στη 1 το μεσημέρι θα γίνει ο ετήσιος χορός του Συλλόγου. Στην ταβέρνα ''Το Μαυρέλι'' στο Κουκάκι, σ’ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον σας περιμένουμε όλους τους χωριανούς και φίλους του Συλλόγου να ανταμώσουμε και να γλεντήσουμε. Ο Τρικαλινός Αχιλλέας Γκουγκουστάμος και η ορχήστρα του θα μας συντροφεύσει με ένα γνήσιο λαικό και δημοτικό μουσικό πρόγραμμα. 

 
Σελίδα 7 από 102