ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

19238505_10209697645783667_779698969_o

Η συγχωριανή μας Βίβιαν Κουτσογιάννη παντρεύτηκε το Σάββατο 3 Ιουνίου. Εκλεκτός της καρδιάς της ο Χρήστος Καραγεώργος του Παύλου και της Μαρίας Καραγεώργου από το Αρματωλικό.

 

Pasxa2017_1

Φωτογραφίες και βίντεο από την Μεγάλη εβδομάδα και το Πάσχα στο χωριό δημοσιεύουμε σήμερα. Η μεγάλη εβδομάδα πέρασε κατανυχτικά και ήσυχα όπως αρμόζει στο πνεύμα των ημερών.

 

Έφυγε ξαφνικά χθες από τη ζωή  η αγαπητή συγχωριανή μας Σταυρούλα Τσακάλου κόρη του Χρήστου Τσακάλου(Σωτηράκη) και σύζυγος του Ηλία Μπέκα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί αύριο Παρασκευή 2 Ιουνίου και ώρα  16.00' στο Δημοτικό κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων Αττικής  (Λεωφόρος δημοκρατίας 208).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εκφράζει στην οικογένειά της τα θερμά του συλληπητήρια. 

 

Φωτογραφία του Pantelis Tsakalos.

H φωτογραφία που αλιεύσαμε από την προσωπική σελίδα στο facebook του ζωγράφου του χωριού μας και τέως προέδρου του Συλλόγου Παντελή Τσάκαλου, μας έφερε στο νου όμορφες εικόνες από το παρελθόν και την ιστορία του Αετού.

 
Giorgos_Xr_Tsakalos

Την Κυριακή 14 Μαΐου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου συγχωριανού μας Γεωργίου Χρ. Τσάκαλου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αετού Τρικάλων, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.  Η οκογένειά του, καλεί τους συγχωριανούς και φίλους να τιμήσουν την μνήμη του.

 
Σελίδα 10 από 108