ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Xmas2016_Card

Ο πρόεδρος Νίκος Λ. Καρανάσιος και τα  μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου εύχονται σε όλους τους Αετιώτες αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο Χρόνια ΠολλάΧρόνια Καλά, με αγάπη και ειρήνη. Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων να μας βρουν όλους υγιείς κι ευτυχισμένους.

 

xrist_dendro_16_2

Το χριστουγεννιάτικο δένδρο της απέκτησε από το Σάββατο που μας πέρασε η πλατεία του Αετού. Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Τσιακοβής ανέβηκε στο χωριό και μερίμνησε για την κοπή την τοποθέτηση και την φωταγώγησή του.

 
SynantisiDS_Maravas_2

Την περασμένη Τετάρτη(7/12) αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα. Η συνάντηση, που έγινε μέσα σε ζεστό και φιλικό κλίμα, έγινε στο γραφείο του Δημάρχου στο Δημαρχείο Πύλης.
 

Αποτέλεσμα εικόνας για επιστολη

Στην ενότητα "Επιστολές-Άρθρα(Επώνυμα)" μπορείτε να διαβάσετε δύο νέες επιστολές που λάβαμε από τους αγαπητούς συγχωριανούς μας Περικλή Τσάκαλο από το Βανκούβερ του Καναδά και Στέλιο Καρανάσιο από το Ναύπλιο.

 
Sineleysi_2016_3
Φωτό: από την Γενική Συνέλευση του  Συλλόγου τον περασμένο Αύγουστο

Δημοσιεύουμε τις  οικονομικές συνδρομές και προσφορές των μελών αλλά και φίλων του Συλλόγου, οι οποίες έγιναν κυρίως την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης του καλοκαιριού στον Αετό αλλά και προγενέστερα ή μεταγενέστερεα μέσα στο 2016 έως τώρα. Είναι μαζί με τις χοροεσπερίδες που πραγματοποιεί ο Σύλλογος τα μοναδικά έσοδά του.

 
Σελίδα 10 από 102