ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Χιονίζει  ασταμάτητα αυτή την ώρα (Τετάρτη απόγευμα) στον Αετό. Κρίμα που δεν είμαστε όλοι εκεί. Ελπίζουμε το χιόνι να να μας τιμήσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Όσοι μπορείτε έστω και για λίγες ημέρες να ανεβείτε στο χωριό. Η Πόπη παίρνει φωτογραφίες  με το ....κινητό  της!!!  Η καστανιά στολίστηκε με φώτα και λαμπάκια !! Λίγοι είναι αυτή τη στιγμή οι τυχεροί που απολαμβάνουν το χωριό. Όπως μαθαίνουμε και τα άλλα χωριά ντύθηκαν τα γιορτινά τους και περιμένουν τους ... Αθηναίους !!!

Οι δυσκολίες ας μη μας τρομάζουν.

 

Από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας  Παχτουρίου της Δημοτικής Ενότητας Νεράιδας  του  Δήμου  Πύλης, Χονδρό Γεώργιο λάβαμε το παρακάτω ευχετήριο:

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους συγχωριανούς μου από τον Αετό και το Παχτούρι, τους οποίους  έχω την τιμή να εκπροσωπώ στο Δήμο Πύλης,  Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παχτουρίου της Δημοτικής Ενότητας Νεράιδας  του  Δήμου  Πύλης Τρικάλων Θεσσαλίας

Χονδρός Γεώργιος

 

Πέθανε χθες σε ηλικία 86 ετών στην Αθήνα ένας πολύ συμπαθής συμπατριώτης μας από το Παχτούρι ο Νίκος Δ. Κούτρας. Όπως μάθαμε, κηδεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, σήμερα. Τον Νίκο τον γνώρισα μικρό παιδί όταν ήρθα στην Αθήνα. Παντρεύτηκε την Αετιώτισσα Παναγιώτα Δ. Τσάκαλου αδερφή του Ηλία Τσάκαλου (Κουρδομπούλα). Ήταν ένας πολύ καλός και ήρεμος άνθρωπος. Ο σύλλογος μας και το χωριό, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι  φίλε Νίκο.
Παντ. Τσάκαλος
Πρόεδρος του Συλλόγου

 

Υποσχεθήκαμε έστω και  χειμωνιάτικα να παρουσιάσουμε την εξέλιξη τού δύσκολου όπως εξελίχθηκε, αλλά πραγματικά μεγαλεπήβολου έργου του ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ.

 

Ανακοινώσαμε πριν μέρες την προσφορά της οικογένειας του αείμνηστου Λεων. Καρανασιου των 1000 ευρώ. για να καλυφθούν τα έξοδα για τα υλικά της περίφραξης του γηπέδου. Σημαντική είναι και η βοήθεια από τον Δημήτριο Ν. Καρανάσιο που δάνεισε στο Σύλλογο 1000 ευρώ και η προσφορά 500 ευρώ από τον πρόεδρο του συλλόγου προς αυτό το σκοπό. Περιμένουμε την ευγενή παρουσία όλων των χωριανών στους χορούς του συλλόγου ώστε να μπούμε πλέον στη τελική ευθεία .... αποπληρωμής του θαυμάσιου αυτού έργου του συλλόγου μας.

 
Σελίδα 102 από 112