ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Ξεσηκώθηκαν οι πάντες. Στο Παχτούρι πήρε φωτιά ένα τμήμα από ξερόκλαδα μικρής έκτασης πάνω από το γήπεδο, χθες το μεσημέρι. Από το σαιτ της Αδελφότητας Παχτουρίου μαθαίνουμε ότι η φωτιά  δεν έκαψε έλατα. Όπως μας πληροφόρησε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας Γούλας  Παναγιώτης ο οποίος συμμετείχε στην κατάσβεση μέ λάστιχα κ.λ.π, δεν υπήρξε σοβαρό πρόβλημα. Η φωτιά έσβησε γρήγορα. Από πολύ σοβαρές πηγές μαθαίνουμε ότι η φωτιά στο Παχτούρι προήλθε από γκαζάκια... πού βρέθηκαν μέσα στα σκουπίδια, κάτι κυνηγοί περάσανε κ.λ.π Η αλήθεια είναι πώς η φωτιά αυτή έδωσε κιόλας εφιαλτικά μηνύματα. Μήπως είναι καιρός για ...ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΕΛΑΤΟΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΧΤΟΥΡΙΟΥ ;

 

Στις δύσκολες μέρες πού περνάει ο ελληνικός λαός και τις χειρότερες που προμηνύονται, ο Σύλλογος μας θα σταθεί όρθιος και το χωριό μας ενωμένο. Σαν σήμερα πριν 38 χρόνια έγινε η εξέγερση των φοιτητών στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Από σήμερα και πέρα ίσως τα συνθήματα εκείνα πού στείλαμε σε όλο τον κόσμο να ΞΑΝΑΦΩΝΑΖΟΥΝ μέσα μας. Να διατηρήσουμε τη φλόγα εκείνη και να μην υποκύψουμε.

Αγώνας για ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΤΟ  Δ/Σ

 

Προσφορά μεγάλης σημασίας έγινε στο Σύλλογό μας αυτές τις μέρες. Προσφέρθηκε το ποσό των 1000 ευρω από την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ για την αποπεράτωση του ΓΗΠΕΔΟΥ. Αυτό τον καιρό ο Σύλλογος έχει ανάγκη άμεσης ρευστότητας ώστε ο εργολάβος να αγοράσει τα υλικά για την περίφραξη του γηπέδου. Η προσφορά αυτή μαζί με το δανεισμό από τον Δ. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ  του Νικολάου έχει ήδη βάλει σε εφαρμογή  την κατασκευή της περίφραξης. Το γήπεδο πλέον μπαίνει επιτέλους στην τελική του φάση. Ευχαριστούμε την οικογένεια του αείμνηστου ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ οραματιστή και ιδρυτή του Συλλόγου μας.

 

Ο  επιτυχημένος διεθνώς, σκηνοθέτης Δ. Κουτσιαμπασάκος τελείωσε αυτές τις μέρες στον Αετό την ενδιαφέρουσα ταινία με θέμα τον ΜΑΝΑΒΗ. Στην εφημερίδα του χωριού μας δημοσιεύουμε σχετικό ρεπορτάζ. Ο Δημήτρης μας έστειλε φωτογραφίες από τον ΑΕΤΟ.

_

MANABHS_2

 

Στην Ενότητα 'Εφημερίδες - Περιοδικά' μπορείτε να κατεβάσετε το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας μας, ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ή πατήστε εδώ. Θα ακολουθήσει η αποστολή της έντυπης έκδοσης. Καλή ανάγνωση.

 
Σελίδα 104 από 111