ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Ανακοινώσαμε πριν μέρες την προσφορά της οικογένειας του αείμνηστου Λεων. Καρανασιου των 1000 ευρώ. για να καλυφθούν τα έξοδα για τα υλικά της περίφραξης του γηπέδου. Σημαντική είναι και η βοήθεια από τον Δημήτριο Ν. Καρανάσιο που δάνεισε στο Σύλλογο 1000 ευρώ και η προσφορά 500 ευρώ από τον πρόεδρο του συλλόγου προς αυτό το σκοπό. Περιμένουμε την ευγενή παρουσία όλων των χωριανών στους χορούς του συλλόγου ώστε να μπούμε πλέον στη τελική ευθεία .... αποπληρωμής του θαυμάσιου αυτού έργου του συλλόγου μας.

 

Παίρνοντας αφορμή από μια φράση που διάβασα την οποία και μεταφέρω απομονωμένη απλώς ως αφορμή και όχι ως σχόλιο επί του σχολίου το οποίο την περιείχε

 

Οι εργασίες συνεχίζονται στο ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ. Ο Βάιος κάνει  καλή δουλειά και σε λίγες μέρες η ΤΕΣΣΑΡΩΝ μέτρων περίφραξη θα είναι έτοιμη. Ο Βαγγέλης Χονδρός με το μηχάνημα τού Δήμου έβγαλε τις πέτρες από τον αγωνιστικό χώρο. Θετική είναι και η μέριμνα και το ενδιαφέρον από τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου ΧΟΝΔΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟ και τον αντιπρόεδρο τού  Συλλόγου μας ΠΑΝ. ΓΟΥΛΑ. Ο πρόεδρος του Συλλόγου ΠΑΝΤ. ΤΣΑΚΑΛΟΣ θα ανέβει αυτές τις μέρες στο ΓΗΠΕΔΟ. Σύντομα θα έχουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό όπως και video από το θαυμάσιο αυτό έργο του Συλλόγου. Θα μεταφέρουμε τα ενθουσιώδη λόγια τού ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΟΝΔΡΟΥ: ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!!

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ..ΠΟΤΕ !!!

 

Για την ένοπλη ληστεία που έγινε προχθές στην ΔΟΥ Αργυρούπολης όπου εργάζεται ο συγχωριανός μας Τάκης Τσάκαλος, εκφράζουμε την λύπη μας για
το συμβάν  και τη συμπαράστασή μας στον Τάκη και τους συναδέλφους του.

 

Στις 30/11/2011 έγινε παρουσία του Δημάρχου η δέκατη έβδομη τακτική συνεδρίαση του Δήμου Πύλης. Στο έβδομο κατά σειρά θέμα ‘Περί πρόσκλησης επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης για έλεγχο των πρώην δήμων’ σχεδόν κατά απόλυτη πλειοψηφία οι παρόντες σύμβουλοι ούτε που θέλανε τον έλεγχο. Δηλαδή αν θέλουμε να μάθουμε τι έγινε επί Καποδίστρια στην Κοινότητα Νεράιδας που πήγαν τα τόσα εκατομμύρια κ.λ.π .... καλή μας νύχτα. Δεν πιστεύουμε πως θα μείνει εκεί ένα τόσο σοβαρό θέμα. Κάποιοι θα ευαισθητοποιηθούν.

 
Σελίδα 109 από 118