ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Την τελευταία της πνοή στα 82 της χρόνια, άφησε σήμερα το πρωϊ στα Τρίκαλα η αγαπητή συγχωριανή μας Αγγέλω Καρανάσιου. Κόρη του Ανδρέα Χονδρού και της Στεργιάνως, σύζυγος του Δημητρίου Καρανάσιου, είχε  τρεις κόρες την Μαρία, την Ελένη και την Νίκη καθώς και πολλά εγγόνια και δισέγγονα.

 

Τον Αετό Επισκέφθηκε στις 17 Αυγούστου ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Βασίλη Αναγνώστου και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Γιώτη Μπόλη. Συναντήθηκε με τους Αετιώτες στην πλατεία και συζήτησε μαζί τους τα διάφορα προβλήματα του χωριού και άκουσε τα παράπονά τους.

 

Στις 14 Αυγούστου όπως είχε προαναγγελθεί έγινε η ετήσια Συνέλευση του Συλλόγου η οποία είναι και εκλογοαπολογιστική λόγω του ότι βάσει καταστατικού λήγει η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου. Αυτή πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού στις 7,30 το απόγευμα του χωριού με αρκετούς χωριανούς να συμμετέχουν. 
 

Δημοσιεύουμε σήμερα τις νέες οικονομικές συνδομες των μελών προς τον Σύλλογο.

 
 
''Καραόκε'' πάρτυ έγινε στην πλατεία του χωριού στις 15 Αυγούστου με τα μικρά παιδιά και όχι μόνο να πρωταγωνιστούν και να βγάζουν το τραγουδιστικό τους ταλέντο. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος οργάνωσε το πάρτυ αυτό με όλους να συμμετέχουν και να απολαμβάνουν τα τεκταινόμενα.
 

''Έφυγε''από τη ζωή ο συγχωριανός μας Χρήστος Καυκιάς  του Ηλία στα Τρίκαλα σε ηλικία 75 ετών. Αφήνει πίσω του την  σύζυγο του Βασιλική, τα παιδιά τους Ηλία Καυκιά, Χαρά-Γιώργο Αποστόλου. Ο Χρήστος ήταν για αρκετά χρόνια ο καταστηματάρχης του χωριού μας.

 

Από τα τέλη Ιουλίου ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής για το κιόσκι στην είσοδο του χωριού. Αρχικά ισοπεδώθηκε ο χώρος με του μηχάνημα του Δήμου για να μπουν οι τσιμεντένιες βάσεις.

 

Σήμερα Κυριακή 14 Αυγούστου στις 19.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου καθώς και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δοιικητικού Συμβουλίου αφού λήγει η θητεία του παρόντος Συμβουλίου.

 

Ο Σύλλογος είχε από μέρες προγραμματίσει τη πραγματοποίηση μιας λαϊκής βραδιάς στη πλατεία του χωριού αλλά ο καιρός είχε άλλα σχέδια.

 

Την αγορά και τοποθέτηση παραβολικών καθρεπτών ασφαλείας  μέσα στο χωριό, 4 τον αριθμό, εξασφάλισε ο Σύλλογος. 'Ηδη έχουν τοποθετηθεί οι δύο και το ίδιο θα γίνει με τους υπόλοιπους .

 

Δύο ολοκαίνουργια μεγάλα τραπεζοκαθίσματα αγοράστηκαν από τον Σύλλογο τα οποία τοποθετήθηκαν το ένα στην μικρή πλατεία του χωριού και το άλλο στη παιδική χαρά.

 
Σελίδα 3 από 64