ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

''Εφυγε'' από τη ζωή η συγχωριανή μας Χρυσούλα Τσακάλου σε ηλικία 77 ετών προκαλώντας σε όλους μας βαθύτατη θλίψη.

 

Ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης

ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας

για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση,

μπροστά με  ελπίδα,

γύρω μας με αγάπη!

Καλή Ανάσταση

και καλό

Πάσχα!


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


 

Μια ακόμη Αετιώτισα της παλιάς φρουράς έφυγε από κοντά μας η Παναγιώτα Γλαβά, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την Δευτέρα στις 4 Απριλίου σε ηλικία 88 χρονών.

 

 Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του συγχωριανού μας Κώστα Η. Καρανάσιου.

 

Οι Αετιώτες και οι Αετιώτισες,  από όπου κι αν ευρίσκονται έστειλαν τις ευχές τους για τον καινούργιο χρόνο. Φτιάξαμε ένα ενδιαφέρον και απολαυστικό βίντεο το οποίο θα παρακολουθήσετε παρακάτω. Ένα βίντεο που χρειάστηκε αρκετός χρόνος, δουλειά και μεράκι για να γίνει αλλά άξιζε τον κόπο.

 
 

Στον Αετό βρέθηκαν αυτές τις ημέρες η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Σιαναβέλη και ο αντιπρόεδρος Νίκος Καρανάσιος εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου για να ευχηθούν στους Αετιώτες που διαμένουν μόνιμα στο χωριό αλλά και να τους προσφέρουν κάποια συμβολικά δώρα. Αυτοι τους υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και τους ευχαρίστησαν για τις ευχές και τα δώρα.

 

'Ενας ακόμα συγχωριανός μας, ένας ακόμα Αετιώτης έφυγε από κοντά μας. Ο Κώστας Καρανάσιος υιός του Ηλία και της Ευθυμίας άφησε τον κόσμο αυτόν  σήμερα το πρωϊ παραμονές της πρωτοχρονιάς, στα 74 του χρόνια.

 
 

Παρά το ότι το χωριό είναι χωρίς μαγαζί ο Σύλλογος φρόντισε το καλοκαίρι που μας πέρασε με την προσπάθεια που κατέβαλαν τα μέλη του Συλλόγου αλλά και άλλοι χωριανοί να περάσει όσο το δυνατόν απαρατήρητη αυτή η απουσία. Και το έκαναν με το παραπάνω.

 

Πάνω από ένα χρόνο παραμένει κλειστό το μαγαζί του Αετού. Παρά τις αλλεπάλληλες δημοπρασίες στο Δήμο Πύλης δεν βρέθηκε κάποιος να αναλάβει τα ηνία.

 
Σελίδα 3 από 62