ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Τις   συνδρομές των μελών του Συλλόγου για το 2021  δημοσιεύουμε σήμερα. Επίσης τις οικονομικές προσφορές μελών και φίλων του Συλλόγου για την ίδια χρονιά. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους χωριανούς και φίλους  για την στήριξη τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

 

Είχαμε κάνει προ καιρού ένα μικρό αφιέρωμα σε ένα κορίτσι από τον Αετό για την επιτυχία της στους αγώνες ρυθμικής γυμναστικής με τον τίτλο ''ένα αστέρι γεννιέται''. Το αστέρι καθως φαίνεται αρχίζει να λάμπει όλο και ποιο πολύ. Είναι η Έλενα Τζούδα κόρη  του Μάκη Τζούδα και της Αλεξάνδρας Κεσεμλή. 

 

Έφυγε σήμερα από τη ζωή η συγχωριανή μας Σοφία Τσακάλου(Σόνια) κόρη του Δημητρίου και της Αννούλας στην Αθήνα και σε ηλικία 69 ετών. 

 

Έφυγε ο γηραιότερος άνθρωπος του χωριού, ο Κώστας Γλαβάς του Αλεξίου(Κωσταλέξης) το Σάββατο  στην Αθήνα σε ηλικία 102 ετών.

 

''Έφυγε'' από τη ζωή το Σάββατο στην Αθήνα μετά από πολυήμερη μάχη σε ηλικία 74 ετών ο Νίκος Δάσκαλος. Ο Νίκος ήταν γαμπρός στο χωριό μας, σύζυγος της Ελισσάβετ Καρανάσιου του Λεωνίδα και είχε δυο υιούς τον Σπύρο και τον Λεωνίδα.

 

''Έφυγε'' χθες στην Αθήνα ο συγχωριανός μας Παύλος Κουτσογιάννης σε ηλικία 83 ετών. Ήταν ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος του Συλλόγου τον Φεβρουάριο του 1980.

 
Ένα όμορφο βίντεο το οποίο δείχνει το χωριό μας από μια διαφορετική γωνία παρουσιάζουμε σήμερα. Το βίντεο αυτό είναι μια προσφορά του φίλου του Συλλόγου και του χωριού μας Μιχάλη Κρητικού.
 

Ένας από  τους τελευταίους Αετιώτες της παλαιάς φρουράς έφυγε  από κοντά μας.  Ο Γιάννης  Γρηγ.Μπανταβάνης απεβίωσε σήμερα το πρωϊ στα Τρίκαλα σε ηλικία 96 ετών. 

 

Της Αγίας Παρασκευής την Δευτέρα και ο Αετός γιορτάζει όπως εδώ και πολλά χρόνια. Η πανδημία όμως έπληξε και αυτή τη γοιρτή όπως τα πάντα, παραμένει απειλητική και εμείς πρεπει να προσαρμοστούμε σε αυτή τη κατάσταση.

 

Κλειστό παραμένει το μαγαζί στον Αετό. Από τον περασμένο Οκτώβριο  όπου έκλεισε λόγω της καραντίνας  δεν ξανάνοιξε και αυτό γιατί ο μαγαζάτορας Νίκος Χονδρός μετά από 8 χρόνια παρουσίας αποχωρεί από την διαχείριση του κοινοτικού καταστήματος.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

εύχεται σε όλους τους Αετιώτες και

σε όλο τον κόσμο

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ &

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ


 
Σελίδα 4 από 62