ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

ΑΕΤΟΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

 Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του συγχωριανού μας Κώστα Η. Καρανάσιου.

 

Οι Αετιώτες και οι Αετιώτισες,  από όπου κι αν ευρίσκονται έστειλαν τις ευχές τους για τον καινούργιο χρόνο. Φτιάξαμε ένα ενδιαφέρον και απολαυστικό βίντεο το οποίο θα παρακολουθήσετε παρακάτω. Ένα βίντεο που χρειάστηκε αρκετός χρόνος, δουλειά και μεράκι για να γίνει αλλά άξιζε τον κόπο.

 
 

Στον Αετό βρέθηκαν αυτές τις ημέρες η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Σιαναβέλη και ο αντιπρόεδρος Νίκος Καρανάσιος εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου για να ευχηθούν στους Αετιώτες που διαμένουν μόνιμα στο χωριό αλλά και να τους προσφέρουν κάποια συμβολικά δώρα. Αυτοι τους υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και τους ευχαρίστησαν για τις ευχές και τα δώρα.

 

'Ενας ακόμα συγχωριανός μας, ένας ακόμα Αετιώτης έφυγε από κοντά μας. Ο Κώστας Καρανάσιος υιός του Ηλία και της Ευθυμίας άφησε τον κόσμο αυτόν  σήμερα το πρωϊ παραμονές της πρωτοχρονιάς, στα 74 του χρόνια.

 
 

Παρά το ότι το χωριό είναι χωρίς μαγαζί ο Σύλλογος φρόντισε το καλοκαίρι που μας πέρασε με την προσπάθεια που κατέβαλαν τα μέλη του Συλλόγου αλλά και άλλοι χωριανοί να περάσει όσο το δυνατόν απαρατήρητη αυτή η απουσία. Και το έκαναν με το παραπάνω.

 

Πάνω από ένα χρόνο παραμένει κλειστό το μαγαζί του Αετού. Παρά τις αλλεπάλληλες δημοπρασίες στο Δήμο Πύλης δεν βρέθηκε κάποιος να αναλάβει τα ηνία.

 

Τις   συνδρομές των μελών του Συλλόγου για το 2021  δημοσιεύουμε σήμερα. Επίσης τις οικονομικές προσφορές μελών και φίλων του Συλλόγου για την ίδια χρονιά. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους χωριανούς και φίλους  για την στήριξη τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

 

Είχαμε κάνει προ καιρού ένα μικρό αφιέρωμα σε ένα κορίτσι από τον Αετό για την επιτυχία της στους αγώνες ρυθμικής γυμναστικής με τον τίτλο ''ένα αστέρι γεννιέται''. Το αστέρι καθως φαίνεται αρχίζει να λάμπει όλο και ποιο πολύ. Είναι η Έλενα Τζούδα κόρη  του Μάκη Τζούδα και της Αλεξάνδρας Κεσεμλή. 

 

Έφυγε σήμερα από τη ζωή η συγχωριανή μας Σοφία Τσακάλου(Σόνια) κόρη του Δημητρίου και της Αννούλας στην Αθήνα και σε ηλικία 69 ετών. 

 
Σελίδα 5 από 64