ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

xoros15_8_12_f1

Ο σύλλογος μας πέρασε το όγδοο έτος από την ανανέωσή του με μία εκπληκτική βραδιά στην μεγάλη πλατεία τού σχολείου (το μεγάλο δημιούργημα της) όπου διακόσιοι και πλέον χωριανοί μας παρουσία του ιερέως Κ. ΧΟΝΔΡΟΥ του δημοτικού συμβούλου ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΧΟΥ και του προέδρου της τοπικής κοινότητας ΓΕΩΡ. ΧΟΝΔΡΟΥ και υπό τους ήχους της δημοτικής ορχήστρας των ΚΟΛΤΣΙΔΑ-ΤΣΙΑΚΑΛΟΥ-ΧΑΤΖΗΛΥΜΠΕΡΗ πέρασαν μία από τις πιο αξέχαστες βραδιές του συλλόγου μας στον ΑΕΤΟ. Έχοντες υπ όψιν τη μεγάλη κρίση πού περνάμε, οι χωριανοί μας απέδειξαν πόσο αναγνωρίζουν το έργο πού επιτελεί ο σύλλογος μας και συνέδραμαν οικονομικά ώστε η πορεία μας να συνεχίζεται απρόσκοπτα . Δεν θα πούμε πολλά παρά θα αφήσουμε τον ΗΛΙΑ ΑΝ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ :


ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ :

Τις ΚΥΡΙΕΣ τού χωριού μας για τις ωραίες πίττες. ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝ.ΧΟΝΔΡΟΥ, τίς ΒΑΣΩ ΤΣΙΑΚΟΥΒΗ, ΤΑΣΙΑ ΤΣΙΑΚΟΥΒΗ, ΑΓΓΕΛΩ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΝΕΛΑΚΗ, ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΑΝΝΑ, ΚΑΤΙΝΑ ΜΠΑΚΑΛΑΚΗ, ΕΛΕΝΗ ΣΙΑΝΑΒΕΛΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΛΑΒΑ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΚΟΛΑ. Τον νεαρό λεβέντη μας ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣ. ΤΣΙΑΚΟΥΒΗ ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στην προεργασία ετοιμάζοντας όλα τα τραπέζια. Τους νεαρούς ΛΑΜΠΡΟ και ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ που εξυπηρέτησαν τους χωριανούς μας στα ποτά. Τους ΦΩΤΗ ΚΟΓΚΟ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΑΤΑΒΑΝΗ και ΗΛΙΑ ΙΩΑΝ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ που ανέλαβαν να ψήσουν τα υπέροχα σουβλάκια. Τούς πιτσιρικάδες ΓΙΑΝΝΗ, ΜΙΧΑΛΗ, ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΠΑΤΑΒΑΝΗ, στο σέρβις, τη μεγάλη προσφορά του ΘΩΜΑ ΑΘ.ΤΣΑΚΑΛΟΥ, του ΚΩΣΤΗ ΑΓΓΟΥΜΗ, της ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΙΚΟΥΡΑΡΟΥ, της ΜΑΡΙΑΣ ΑΓΓΟΥΜΗ και τέλος την παντοτινή προσφορά των κυριών ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΒΑΚΟΛΑ και ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΑΚΑΛΟΥ.

Ο εθελοντισμός των παραπάνω συγχωριανών μας καταδεικνύει το αυτονόητο: ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. Πληρώνουν κανονικά την κάρτα τους και συνάμα βοηθούν. Μέχρι σήμερα πάρα πολλοί χωριανοί μας με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο βοηθούν το έργο τού συλλόγου γιατί είναι αδύνατο τα μέλη τού Δ/Σ από μόνα τους να τα καταφέρουν. Τα μέλη τού Δ/Σ ήσαν στις επάλξεις και έδωσαν ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ:

Ε-Θ-Ε-Λ-Ο-Ν-Τ-Ι-Σ-Μ-Ο-Σ= ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!

ΤΟ Δ.Σ.