ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

xoros15_8_12_f1

Ο Σύλλογός  μας κατάφερε φέτος το καλοκαίρι κάτι το απίστευτο. Να έχει έτοιμο το γήπεδο στον ΑΕΤΟ και να κερδίσει ένα στοίχημα. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του συλλόγου ΛΑΦΙΝΑΣ κο ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΧΟ αλλά και τα παιδιά από τη Νεράϊδα, ο μεν πρώτος ως διοργανωτής, οι δεύτεροι δε που δέχτηκαν να παίξουν στο νέο μεγάλο γήπεδο του χωριού μας στο μεγάλο τελικό ΝΕΡΑΪΔΑΣ-ΛΑΦΙΝΑΣ.

Δείτε το βίντεο του Η. Κουτσογιάννη από τα εγκαίνια του γηπέδου, τον τελικό του ποδοσφαιρικού τουρνουά και τις απονομές των φιναλίστ :


       Το νέο αυτό γήπεδο προετοιμάζονταν μέχρι τελευταίας ώρας. ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ, ΧΩΜΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΙΣΜΑΤΑ γίνονταν καθημερινά επί δύο μήνες. Και σ΄αυτό συντέλεσε η μεγάλη βοήθεια του ΔΗΜ. Ν. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ, του ΗΛΙΑ Ι. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ και φυσικά ο τρελλός ρυθμός του προέδρου του  συλλόγου ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ. Η παρουσία του δημάρχου κου ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΦΟΓΑΖΟΥ ήταν τιμή για ΟΛΟΥΣ μας και ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ που προηγήθηκε και το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων ήταν η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ που ένιωσαν οι χωριανοί μας για αυτά που ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΣ.

xoros15_8_12_f1

Τιμή καίιπερηφάνια που ένιωσαν τα παιδιά μας όταν έτρεξαν στο στίβο στα 1300 μέτρα και στα 60 ταχύτητας, και όταν έπαιξαν οι μεγάλοι με τους νέους στην πρώτη ποδοσφαιρική συνάντηση στο μέγάλο αυτό γήπεδο. ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΆ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΙ ΗΡΘΑΜΕ ΙΣΟΠΑΛΟΙ 1-1  !!!
 Όλοι μιλούν με θαυμασμό από όλα τα χωριά γι'αυτό το τόλμημα του συλλόγου μας. Τους καλούμε κάθε χρόνο να συναντιόμαστε εκεί για κάθε αθλητική συνάντηση. Λίγο-λίγο το γήπεδο θα μετατραπεί σε ΣΤΑΔΙΟ !! Προβλέπονται όλες οι προδιαγραφές  ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ, ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΚΕΡΚΙΔΕΣ 500 ακόμα θέσεων καί ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ.
και πέριξ του σταδίου χώροι στάθμευσης 50 αυτοκινήτων.

xoros15_8_12_f1

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΧΟΝΔΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΡΑΪΔΑ, για τον ΑΓΙΑΣΜΟ του χώρου του γηπέδου κατά την γιορτή των εγκαινίων.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ ΗΛΙΑ ΑΝ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΕΙ !!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΑΝΤ. ΤΣΑΚΑΛΟΣ