ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

 

Βίντεο από τον τερματισμό των Αετιωτών στον 31ο  Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών

 Άλλος ένας κλασσικός Μαραθώνιος της Αθήνας, ο 31ος στη σειρά ο οποίος έγινε την Κυριακή που μας πέρασε ανήκει στην ιστορία. Χιλιάδες δρομείς, από αθλητές παγκοσμίου επιπέδου, από Πανελληνιονίκες έως απλούς ανθρώπους που έτρεχαν για πρώτη φορά στο Μαραθώνιο, κάθε ηλικίας, από κάθε γωνιά της γής, στάθηκαν μαζί στην αφετηρία για να κάνουν ο καθένας τον δικό του αγώνα.  Ο Αετός είχε την τιμή να εκπροσωπείται απο τρεις συγχωριανούς μας δρομείς που έδωσαν και αυτοί το παρόν, όπως σας είχαμε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Θανάσης Κουτσογιάννης του Δημητρίου ο οποίος είναι και ο νεότερος απο τους τρεις, τερμάτισε σε πολύ καλή σειρά με χρόνο 4 ώρες, 5 λεπτά και 14 δεύτερα(4.05΄.14΄΄).

Ο Στέλιος Καρανάσιος πήγε αρκετά καλά τερματίζοντας σε χρόνο 4 ώρες, 56 λεπτά και 13 δεύτερα(4.56΄.13΄΄), 39 ολόκληρα λεπτά πιο γρήγορα από τον περσινό του χρόνο!!  Ακολούθησε μια σωστή τακτική και βγήκε με πολλές δυνάμεις στην  ανηφόρα πριν το 32ο χιλιόμετρο καλύπτοντας τα τελευταία 10 χιλιόμετρα με μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι τα πρώτα χιλιόμετρα.

Ο δεύτερος Μαραθώνιος δεν είχε αίσιο τέλος για τον πρόεδρο Παντελή Τσάκαλο. Εγκατέλειψε τον αγώνα στο 23ο χιλιόμετρο περίπου. Από τα πρώτα χιλιόμετρα της διαδρομής ένοιωθε  ενοχλήσεις στο γόνατο, όπως δήλωσε ο ίδιος, κάτι που τον ανάγκασε να μην καταφέρει να τερματίσει.

Ο Μαραθώνιος είναι ένας δύσκολος και επίπονος αγώνας. Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε οποιονδήποτε δρομέα που θα επιχειρήσει να τον τρέξει. Και όσο περισσότερο υψηλούς στόχους θέτει κάποιος και πιέζει τον εαυτό του, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι δυσκολίες και  οι πιθανότητες να συμβεί κάτι.

Ο συγχωριανός μας από τη Λαφίνα Πέτρος Βλάχος έτρεξε φέτος στα 10 χιλιόμετρα όπου και τερμάτισε σε χρόνο 54 λεπτά. 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά τους.

* Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Μαραθωνίου για αναλυτικότερη ενημέρωση σχετικά με τον αγώνα και όλα τα αποτελέσματα.

Ν.Κ

Το άρθρο έχει 2080 αναγνώσεις