ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

PITA_TRIKALA_16_2_14_b

Μια ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "ΝΤΙΝΑ" στα Τρίκαλα, την Κυριακής 16/2. Ο Μορφωτικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Αετού Τρικάλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μια πολύ όμορφη βραδιά.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Αετού πατήρ Κων/νος Χονδρός. Εκ μέρους του Συλλόγου χαιρέτησε την εκδήλωση ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Σιαναβέλης(εκ των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου "ΝΤΙΝΑ"), ο οποίος εξήρε την προσπάθεια του Συλλόγου και ανέφερε πως ό,τι έγινε μέχρι σήμερα έγινε για το καλό όλων μας και  όσα θα γίνουν στο μέλλον θα γίνουν για το καλό των παιδιών μας. Η προσπάθεια, παρά τις αντιξοότητες θα συνεχιστεί κι αυτό είναι κοινή πεποίθηση όλων, ανέφερε ο κ. Σιαναβέλης.

PITA_TRIKALA_16_2_14_a

Εκ μέρους του Δήμου Πύλης χαιρέτησε την εκδήλωση ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αετού Παχτουρίου Γιώργος Χονδρός, ενώ έδωσε το παρόν και το μέλος του Συλλόγου Δημήτρης Καρανάσιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φιλόξενο αυτό περιβάλλον, προσφορά του κ. Σιαναβέλη, όλοι οι συγχωριανοί ήρθαν πιο κοντά, αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος και ευχήθηκαν καλή αντάμωση στο χωριό. Το φλουρί της πίτας, το οποίο αντιστοιχούσε σ' ένα τραπέζι, προσφορά του Βασιλείου Αγγούμη, το κέρδισε η Άννα Αγγούμη η οποία αναδείχθηκε η τυχερή της βραδιάς.

Δείτε παρακάτω  ενδεικτικό βίντεο της εκδήλωσης:

 

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο φωτογραφίες από την κοπή πίτας:


 

 foto-video: Ηλίας Α. Κουτσογιάννης

 

 

 

 

 

 

Το άρθρο έχει  2068  αναγνώσεις