ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Tournoua14_2

Το πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού τουρνουά των ορεινών χωριών μας, το οποίο ξεκινάει στις 5 Αυγούστου ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες. Η ανακοίνωση έγινε από τον Παναγιώτη Χονδρό από την Μεσοχώρα. Είναι ο υπεύθυνος της διοργάνωσης μιας και φέτος την έχει αναλάβει η Μεσοχώρα ως περσινός νικητής. Το πρόγραμμα πιθανόν να έχει κάποιες αλλαγές που μπορεί να προκύψουν μετά από συννενόηση των εμπλεκομένων ομάδων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2017

Σάββατο 05/08
Μεσοχώρα-Ν. Πεύκη (Γηπ. Μεσοχώρας)


Κυριακή 06/08
Παχτούρι-Λαφίνα (Γηπ. Παχτουρίου)
Αετός-Νεράιδα (Γηπ .Νεράιδας)
Αρματωλικό-Κορυφή (Γηπ. Αετού)


Τρίτη 08/08
Μεσοχώρα-Λαφίνα (Γηπ. Μεσοχώρας)
Παχτούρι-Ν.Πεύκη (Γηπ. Παχτουρίου)
Αετός-Κορυφή (Γηπ. Αετού) 
Νεράιδα-Αρματωλικό (Γηπ. Νεράιδας)


Πέμπτη 10/08
Μεσοχώρα-Παχτούρι (Γηπ. Παχτουρίου)
Λαφίνα-Ν.Πεύκη (Γηπ. Μεσοχώρας)
Νεράιδα-Κορυφή (Γηπ. Νεράιδας)
Αετός-Αρματωλικό (Γηπ. Αετού)


Σάββατο 12/08
1ος Ημιτελικός: Γήπεδο Μεσοχώρας
2ος Ημιτελικός: Γήπεδο Αετού


Δευτέρα 14/08
ΤΕΛΙΚΟΣ: Γήπεδο Μεσοχώρας


Όσον αφορά την ευθύνη της διοργάνωσης, η άποψή μας είναι ότι πρέπει να αλλάξει το ισχύον καθεστώς, δηλαδή την ευθύνη να την έχει ο εκάστοτε κάτοχος του κυπέλλου, αλλά να καθοριστεί εκ των προτέρων ένα πρόγραμμα ώστε να αναλαμβάνουν όλα τα χωριά με τη σειρά τους κάθε χρόνο την διοργάνωση. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί μετά το τέλος των αγώνων από τους εκπροσώπους κάθε χωριού.

Όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν αυτοί οι αγώνες, οι οποίοι είναι ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού στα χωριά μας, βασικό στόχο πρέπει να έχουν την ανάπτυξη και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των νέων των όλων των χωριών μέσα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας και αθλητικού πνεύματος. Τα απαράδεκτα κρούσματα βίας που παρατηρήθηκαν πέρσι αλλά και τα προηγούμενα χρόνια δεν έχουν καμία θέση σε αυτούς τους αγώνες. Οι αγώνες αυτοί θα πρέπει να αποτελούν μια αθλητική γιορτή και τίποτε άλλο. Όλοι θα πρέπει να βοηθούν με την στάση τους μιας και υπάρχει αδυναμία εύρεσης διαιτητών και εποπτών για τα παιχνίδια.

Το άρθρο έχει 1267 αναγνώσεις