ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Aetopoula2017

Η πρόοδος και η εξέλιξη των νεαρών συγχωριανών μας σε όλους τους τομείς, είναι κάτι που μας δίνει ικανοποίηση και χαιρόμαστε να το ανακοινώνουμε.

Συγκεκριμένα:

Ο Δημοσθένης Μπανταβάνης  υιός του Βαγγέλη και της Μαρίας πέτυχε στις πανελλήνιες εξετάσεις την είσοδό του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στη σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος που εδρεύει στην Ξάνθη.

Ο Στέφανος Μπανταβάνης υιός του Θωμά και της Αννίτας  μετά από εξετάσεις IB(Ιnternational Βacallaureate), έγινε δεκτός στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του Lounboraugh University στην Αγγλία.

Επίσης:

Ο Νεκτάριος Μπανταβάνης υιός του Γρηγόρη και της Ράνιας πήρε Master στη διοίκηση και έλαβε υποτροφία MBA ως o καλύτερος φοιτητής της σχολής του. Παρακολούθησε επίσης σεμινάρια εκπαίδευσης στην πόλη του Σικάγο στην Αμερική.

Ο Ντίνος Χονδρός υιός του Γιώργου και της Βούλας πήρε το πτυχίο του από το τμήμα Ιστορίας  Αρχαιολογίας και  Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο.  

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους, καλό πτυχίο στον Δήμο και τον Στέφανο και καλή σταδιοδρομία στον Νεκτάριο και τον Ντίνο.

Το άρθρο έχει 895 αναγνώσεις