ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

SYNELEYSH_201818

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Σχολείου η ετήσια καθιερωμένη γενική συνέλευση του Συλλόγου. Ταυτόχροναν πραγματοποιήθηκαν και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. Παραβρέθηκαν περίπου 50 συγχωριανοί μας.

Συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν το χωριό μας όπως το πρόβλημα του νερού, η παρουσία μας στο πανηγύρι, το χρέος του συλλόγου που μειώθηκε δραστικά (μένει περίπου υπόλοιπο χρέος 4.000 ευρώ) , η ιστορία και το γενεαλογικό δέντρο του χωριού μας, η διάνοιξη των μονοπατιών που έχουν κλείσει και πολλά άλλα. Έγινε γόνιμη και δημοκρατική συζήτηση σε ήρεμους και πολιτισμένους τόνους.

SYNEL_20188

  Στα αρνητικά της συνέλευσης ήταν η άρνηση και κυρίως των νέων συγχωριανών μας να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. Έτσι η άρνηση αυτή( και στην προοπτική να υπάρχει και να λειτουργεί ο σύλλογος) οδήγησε το Γρηγόρη, το Νίκο και το Στέλιο να θέσουν υποψηφιότητα, αν και οι τρεις είναι μεγάλης σχετικά ηλικίας και ενώ υπήρξαν και παλαιότερα μέλη του Δ.Σ. Το θέμα αυτό πρέπει να μας απασχολήσει σοβαρά και την επόμενη διετία έχουμε την άποψη και τη γνώμη ότι στο καινούργιο Δ.Σ. πρέπει να εκλεγούν νέοι συγχωριανοί μας κάτω των 50 ετών . Σιγά - σιγά η παλιά φρουρά του χωριού μας πρέπει να αποσυρθεί από το προσκήνιο και να πάρουν τις τύχες του συλλόγου στα χέρια τους οι νέοι άνθρωποι, τα νέα παιδιά.

Με ανοιχτή ψηφοφορία ομόφωνα εκλέχτηκαν τακτικά μέλη του Δ.Σ. οι παρακάτω:

 

1. Καρανάσιος Νίκος του Λεωνίδα

2. Κουτσογιάννης Ηλίας του Ανέστη

3. Γλαβάς Βασίλειος του Αθανασίου

4. Τσιακοβής Βασίλειος του Γεωργίου

5. Μπανταβάνης Γρηγόριος του Κων/νου

6.Τσάκαλος Νικόλαος του Ηλία

7. Καρανάσιος Στέλιος του Λάμπρου

 

Αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. εκλέχτηκαν οι παρακάτω: 

  1. Βλάμης Κων/νος
  2. Βλάμη Λαμπρινή
  3. Τζούδας Κων/νος

 

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι παρακάτω: 

  1. Σιαναβέλης Δημήτριος του Παναγιώτη
  2. Μπανταβάνης Θωμάς του Ιωάννη
  3. Βακόλα Παναγιώτα του Γεωργίου

 

SYNEL_20184

Στις 14 Αυγούστου 2018 συνεδρίασε το νεοεκλεγμένο Δ.Σ. του Συλλόγου, όπου και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

 

Πρόεδρος: Καρανάσιος Νικόλαος του Λεωνίδα

Αντιπρόεδρος: Τσιακοβής Βασίλειος του Γεωργίου

Γραμματέας: Καρανάσιος Στέλιος του Λάμπρου

Ταμίας: Γλαβάς Βασίλειος του Αθανασίου

Μέλος: Μπανταβάνης Γρηγόριος του Κων/νου

Μέλος: Τσάκαλος Νικόλαος του Ηλία

Μέλος: Κουτσογιάννης Ηλίας του Ανέστη

 

SYNEL_20182

SYNEL_20185

SYNEL_201812

SYNEL_20183

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους χωριανούς για την προτίμηση στο πρόσωπό τους και καλεί όλους τους συγχωριανούς μας, κόντρα και ενάντια στις σημερινές δυσκολίες και τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, να δίνουν το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου και όλοι μαζί ενωμένοι και αγαπημένοι να εξακολουθήσουμε να δουλεύουμε για το καλό του χωριού μας. Ο Σύλλογος πρέπει να εξακολουθήσει να υπάρχει και... σίγουρα θα υπάρχει στην πορεία του χρόνου. Να μιμηθούμε τους πατεράδες μας και τους παππούδες μας που συλλογικά και μονιασμένοι δάμαζαν τα άγρια στοιχεία της άγονης και κακοτράχαλης πατρίδας μας και έφτιαχναν τη Δέση, τα σπίτια, τους νεραύλακες του χωριού και άλλα πολλά που αφορούσαν το γενικό καλό του χωριού μας.


Με αγάπη και εκτίμηση προς όλους τους χωριανούς μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Το άρθρο έχει 2570 αναγνώσεις