ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Μεγάλη κοσμοσυρροή, απίστευτο γλέντι, αυτά τα δυο συνθέτουν αυτό που έγινε στον χορό του Συλλόγου στις 13 Αυγούστου το βράδυ στην πλατεία του σχολείου στον Αετό. 

Ο Σύλλογος για πρώτη φορά αποφάσισε να βάλει ελεύθερη είσοδο και όχι κάρτα όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό σαν ελάχιστη προσφορά στους Αετιώτες για την στήριξη και τη βοήθεια τους στον Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση του. Επίσης ο Σύλλογος κάλυψε όλες τις μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις που είχε και πλέον μετά από αρκετό καιρό το χρέος είναι μηδενικό.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Κοντά στα 250 άτομα ήταν παρόντες γεμίζοντας σχεδόν την μεγάλη πλατεία του σχολείου συμμετέχοντας σε ένα μοναδικό γλέντι, όπου η ορχήστρα μας έδωσε τα ρέστα της με λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα.

Δεν είχαμε φέτος για πρώτη φορά μενού αλλά σουβλάκια-λουκάνικα, όλα τα ποτά καθώς και νηστίσιμο πιάτο για όσους νήστευαν.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Καρανάσιος παίρνοντας τον λόγο καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους σε αυτήν την σημαδιακή βραδιά, σε μια χρονιά όπου ο Σύλλογος κλείνει 40 χρόνια ζωής. Έκανε μνεία για όλους αυτούς που έχουν φύγει και μας καμαρώνουν  από ψηλά. Ευχαρίστησε τον παρόντα Αντιδήμαρχο Πύλης  Σωτήρη Αγγέλη ο οποίος προσέφερε 100 ευρώ στο Σύλλογο αλλά και την μόνιμη παρουσία και την στηριξή του στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα ο οποίος προσέφερε 100 λουκάνικα, τον Βαϊο Τεντολούρη ο οποίος προσέφερε δυο τσουβάλια κάρβουνα και τον Πάνο Τσάκαλο ο οποίος προσέφερε ένα δοχείο τυρί φέτα. Ο Βαϊος και ο Πάνος πάντα ήταν και είναι κοντά στον Σύλλογο. Ευχαρίστησε επίσης ονομαστικά όλους όσους βοήθησαν στις προετοιμασίες και την οργάνωση της εκδήλωσης(ακολουθεί αναλυτική λίστα παρακάτω).Κατόπιν κάλεσε όλους τους επισήμους που παρευρίσκονταν να σύρουν το χορό και να ξεκινήσει το γλέντι, ένα γλέντι που κράτησε αμείωτα μέχρι πρωϊας.

Έγινε επίσης λαχειοφόρος αγορά με 1200 λαχνούς όπου κληρώθηκαν 4 δώρα( μια τηλεόραση 32'', ένας αφυγραντήρας 12l, ένα ατμοσύστημα και ένα δοχείο φέτα). 

Ενα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην ορχήστρα μας για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία  μας.

Ηλίας Τζερεμές  κλαρίνο

Χρήστος Λόιζιος   τραγούδι

Μίλτος Κρανιάς    μπουζούκι-τραγούδι

Παναγιώτης Παπακώστας κιθάρα-τραγούδι

Αποστόλης Καψιώχας κρουστά

Παραθέτουμε την λίστα με τα ονόματα όσων βοήθησαν με κάθε τρόπο λίγο η πολύ στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης του Συλλόγου.

ΑΔΑΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΔΑΜΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΒΑΚΟΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΒΑΚΟΛΑ ΠΕΝΥ
ΒΛΑΜΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΒΛΑΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΟΓΚΟΣ ΦΩΤΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΜΠΑΚΑΛΑΚΗ ΕΡΙ
ΜΠΑΚΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  Γ. ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ
ΣΙΑΝΑΒΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΤΖΟΥΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΖΟΥΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΤΣΑΚΑΛΟΣ Μ. ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΣΑΚΑΛΟΣ Χ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΤΣΑΚΑΛΟΥ Μ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΣΙΑΚΟΥΒΗ Η. ΕΛΕΝΗ
ΤΣΙΑΚΟΥΒΗ Η. ΜΑΡΙΤΙΝΑ
ΧΟΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πατήστε  για να δείτε βίντεο από τον χορό του Συλλόγου.

Βίντεο1

Βίντεο2

Βίντεο3

Βίντεο4

Βίντεο 5

Φωτό από τις προετοιμασίες:Το άρθρο έχει 701 αναγνώσεις