ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Δε30 Σεπ
Το ''Karaoke'' party
PDF Εκτύπωση E-mail

Έγινε για πρώτη φορά στο χωριό. Ίσως για πρώτη φορά σε οποιοδήποτε χωριό της περιοχής. Μια πρωτότυπη ιδέα που άρεσε και ευχαρίστησε μικρούς και μεγάλους στην πλατεία του Αετού  το βράδυ της 17ης Αυγούστου.

Μιλάμε για το ''Karaoke Party''. Μια μορφή ψυχαγωγίας κατά την οποία οποιοσδήποτε μπορεί να τραγουδήσει από το μικρόφωνο συνοδευόμενος από ηχογραφημένη μουσική και διαβάζοντας τους στίχους σε μια οθόνη προβολής. Οι στίχοι προβάλονται συγχρονισμένοι με την μουσική και ''ανάβουν'' την στιγμή που πρέπει να τραγουδηθούν.

Βασικός συντελεστής της οργάνωσης αυτού του εγχειρήματος ο Ρεθυμνιώτης(σύζυγος της Ρίτσας Τσιακοβή) Γιώργος Παπαδόπουλος ο οποίος με την γνώση του πάνω σε αυτό το αντικείμενο και με τα ηχητικά μηχανήματα που διαθέτει ο Σύλλογος κατάφερε να βάλει τις βάσεις για να γίνει αυτή η εκδήλωση.

Παρουσιαστής ο Νίκος Η. Τσάκαλος ο οποίος έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο ντυμένος Michael Jackson καταφτάνοντας με μια..λιμουζίνα, δίνοντας το δικό του show. Οι συμμετοχές πολλές. Δεν υπήρχε όριο ηλικίας. Τραγούδησαν από μικρά παιδιά μέχρι και ο Χρήστος Γεροϊτος ο οποίος παρεπιπτώντως τραγούδησε άρτια ένα βαρύ ζεϊμπέκικο.Όλοι οι συμμετέχοντες έδειξαν τις φωνητικές τους ικανότητες διαγωνιζόμενοι για το πoιος θα τραγουδήσει καλύτερα. Το γέλιο άφθονο και οι πλάκες έδιναν και έπαιρναν. 


Παράλληλα ο Φώτης Κόγκος ανακάτευε με μια τεράστια ξύλινη κουτάλα την προβατίνα και τα μακαρόνια που έβραζαν σε ένα μεγάλο καζάνι. Ήταν η έκπληξη του Συλλόγου, προσφορά στους χωριανούς. Βραστή προβατίνα με μακαρόνια και τυρί η οποία σερβιρίστηκε αργά το βράδυ δωρεάν. Ήταν ότι έπρεπε και έγινε αμέσως ανάρπαστη. 

Ενδιάμεσα από τα τραγούδια καραόκε υπήρχαν διαλλείματα με δημοτικούς και λαϊκούς χορούς  που κρατούσαν την ένταση της διασκέδασης αμείωτη. Μια ακόμη υπέροχη βραδιά μετά το πανηγύρι και τον χορό του Συλλόγου η οποία πιστεύουμε να επαναληφθεί και του χρόνου με περισσότερες συμμετοχές και εκπλήξεις.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.


Πατήστε για να δείτε  βίντεο παρακάτω.

βίντεο 1

βίντεο 2

βίντεο 3

βίντεο 4

βίντεο 5

βίντεο 6

βίντεο 7

βίντεο 8

Το άρθρο έχει 907 αναγνώσεις