ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ:

PORTAL_facebook

PORTAL_youtube

PORTAL_youtube2

MΕΣΟΧΩΡΑ


Live κάμερα από www.mesochoranet.gr

Στο Δημαρχείο Πύλης βρέθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή μετά από προκαθορισμένο ραντεβού αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Συλλόγου Νίκο Καρανάσιο τον ταμία Βασίλη Γλαβά, και τα μέλη Νίκο Η. Τσάκαλο και Ηλία Α. Κουτσογιάννη. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα προκειμένου να του εκθέσουν τα προβλήματα σχετικά με το χρονίζον έργο της ύδρευσης του Αετού.

Παρά τις διαβεβαιώσεις και τις υποσχέσεις το θέμα αυτό ακόμα δεν έχει βρει την λύση του. Ο εργολάβος στον οποίο είχε ανατεθεί τελευταία η κατασκευή της υδρομάστευσης(όχι στην θέση ποτιστής που είχε αρχικά προκαθοριστεί) παρέδωσε μια απαράδεκτη κακοτεχνία. 

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας δήλωσε ότι αυτό το έργο πήγε στραβά από την αρχή, αντιμετώπισε προβλήματα με τους εργολάβους, αναγνώρισε τις ευθύνες που έχει ο Δήμος και υποσχέθηκε ότι θα ξεκίνήσουν τα έργα άμεσα για να αποπερατωθεί το έργο εντός του 2020. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα γίνει επιτέλους πράξη και ότι θα είναι η τελευταία φορά που πηγαίνουμε στο Δήμο για αυτό το θεμα. Σημειωτέον ότι στις αρχές Ιουλίου ο πρόεδρος του Δ.Σ. Νίκος Καρανάσιος  και ο Γραμματέας Στέλιος Καρανάσιος είχαν επισκεφθεί τον  Δήμαρχο την ΔΕΥΑΠ και την τεχνική υπηρεσία για τον ίδιο λόγο.

Τέθηκε επίσης το θέμα με την παιδική χαρά και τους κινδύνους που υπάρχουν. Ο Δήμαρχος ανέθεσε στον αντιδήμαρχο Σ. Χαντζή να επιληφθεί του θέματος.

Παρόντες στην συνάντηση αυτή ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Βασίλης Αναγνώστου, ο υπεύθυνος της τεχνικής υπηρεσίας Σπύρος Αποστολόπουλος και ο αντιδήμαρχος Σ. Χαντζής.

Το άρθρο έχει 788 αναγνώσεις